Ajankohtaista

Joutsenolaiselle metsuri Kari Reunalle Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalan joutsenolaiselle metsuri Kari Reunalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esitti Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalasta metsäasiantuntijat Päivi Anttilainen, Urpo Korhonen, Heikki Paukkunen, Virpi Tuovinen ja Suvi Vanhalakka, operaatiopäällikkö Petri Hirvikallio, metsuri Tomi Ikävalko sekä metsäesimiehet Arto Innanen ja Heini Turtiainen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

"Kari on perinteisen metsämieshengen mukainen aikaansaapa, luotettava ja ammattitaitoinen työssään sekä sinnikäs myös hankalissa työkohteissa. Hän keskustelee ja ottaa huomioon myös asiakkaiden ja työmaan suunnittelijoiden näkemyksiä ja toiveita työmaiden toteutuksessa. Kari Reuna luo ympärilleen hyvää metsäenergiaa iloisella ja hyväntuulisella olemuksellaan."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.