Metsäteollisuus

Stora Ensolla 1000 kesätyöpaikkaa haettavissa

Stora Enson yksiköt eri puolella Suomea palkkaavat yhteensä noin 1 000 kesätyöntekijää kesäksi 2018. Kesätyöntekijät ovat olleet kokemukseensa erittäin tyytyväisiä ja palautekyselyn mukaan 99 % suosittelisi ystävälleen Stora Ensoa työnantajana.

Stora Enso tarjoaa vuosittain monipuolisia kesätyö- ja harjoittelupaikkoja yksiköissään Suomessa. Vuoden 2018 kesätyöpaikat ovat haettavissa tammi-helmikuussa. Tyypillisimmin Stora Enson kesätyöntekijät työskentelevät tuotannon prosessityöntekijöinä tai esimiestehtävissä, logistiikan tehtävissä, laboratoriossa, myynnissä, puunhankinnassa ja kunnossapidossa.

- Olemme erittäin iloisia siitä, että kesätyöntekijät ovat antaneet kesätyöstään Stora Ensossa erinomaista palautetta, kertoo Tero Pesu, Stora Enson Suomen henkilöstöjohtaja.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Palautekyselyiden perusteella 99 % kesätyöntekijöistä on ollut kokemukseensa tyytyväisiä ja suosittelisi Stora Ensoa työpaikkana myös ystävilleen. Vuonna 2017 kesätyöpaikkoihin saapui lähes 17 000 hakemusta ja hakemusten määrä on kasvanut vuosittain.

- Hakijamäärien kasvu kertoo metsäteollisuuden kiinnostavuudesta nuorten keskuudessa. Kesätyö on yksi tyypillisimmistä tavoista jatkaa vakituiseen työsuhteeseen, joten kesätyöntekijät ovat meille erittäin tärkeitä myös tulevaisuuden työntekijöinä, kertoo Tero Pesu.

Stora Ensolla on Suomessa noin 6 600 työntekijää ja tuotantoa 12 paikkakunnalla. Maailmanlaajuisesti yhtiöllä on 25 000 työntekijää ja toimintaa 35 maassa.