Metsäkoneurakointi

Metsäkoneyrittäjän leipä on yhä vahvemmin harvennuksilla

Metsäpalvelu Pasi Aro Oy hakkaa Etelä-Pohjanmaan alueella kahdella motolla pääosin UPM:lle. Metsäkuljetus on avainyrittäjyyden myötä ulkoistettu ja ajokoneista luovuttu. Motojen perässä ajaa nyt aliurakoitsija, Väkeväisen Puunkorjuu Oy Ylistarosta.

Logset 5H Titan
Pasi Aron (oik.) ja harvesterin kuljettaja Esa Paston käsitykset uudesta työkalustaan, Logset 5H Titanista, ovat ainakin ensimmäisten satojen tuntien jälkeen hyvin myönteiset. Kiitosta saavat ensimmäisinä alhaiset työkierrokset, koneen vakaus täydeltä 11 metrin ulottuvuudeltakin työskenneltäessä ja iso polttoainesäiliö. Aron koneen ketteryyttä parantavat kapeammat, 600-sarjan takarenkaat

- Tältähän se suomalaisen metsäkoneyrittäjän tulevaisuus paljolti näyttää, hakattavat palstat ovat pieniä, valtaosin harvennuksia ja väljennyksiä, näin ainakin täällä lakeuksilla, sanoo nurmolainen metsäkoneyrittäjä Pasi Aro, 35.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.