Metsäkoneurakointi

Koneosapalvelu Oy yhteistyöhön Chesterton Sweden AB:n kanssa hydraulisylintereiden huollossa

Yhteistyösopimuksen allekirjoitustilaisuudessa Koneosapalvelun Vilppulan toimipisteessä, kuvassa vasemmalta: Hannu Soimasuo, toimitusjohtaja, Koneosapalvelu Oy - Joni Kohonen, OEM Manager Finland/Baltic, Chesterton Sweden AB - Ossi Nieminen, myyntipäällikkö, Koneosapalvelu Oy

Koneosapalvelu Oy ja Chesterton Sweden AB ovat solmineet ”Hydraulic Cylinder Service Partner” -yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Koneosapalvelulla on mahdollisuus käyttää hydraulisylintereiden huollossa vaativiin teollisuuskohteisiin soveltuvia Chesterton® EPS-tiivisteitä.

Huoltokumppanuus tukee Koneosapalvelun sylinterihuollon palvelukykyä teollisuusasiakkaille Suomen markkinoilla. Lisäksi sopimus tarjoaa Koneosapalvelun sylinterikorjauksen palvelut Chestertonin nykyisen jakeluverkoston käyttöön.

Sekä Koneosapalvelun hydrauliikkahuolto Vilppulassa että tytäryhtiö Kithydron hydrauliikkahuolto Kiteellä kuuluvat sopimuksen piiriin, ja voivat hyödyntää Chestertonin EPS-tuotevalikoimaa hydrauliikan huoltotöissään.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Koneosapalvelun toimitusjohtaja Hannu Soimasuo: ”Meidät on perinteisesti tunnettu liikkuvan kaluston hydrauliikkahuollon toimijana, mutta huoltomme on jo pidemmän aikaa palvellut myös teollisuusasiakkaita. Olemme viime vuosina aktiivisesti kehittäneet teollisuuspalveluitamme, ja Chesterton Hydraulic Cylinder Service Partner -sopimus on luonteva askel tässä kehitystyössä.

Olemme hiljattain remontoineet ja varustelleet uudet työtilat hydraulisylintereiden korjausta varten Vilppulassa. Uudistuneiden tilojen ja teollisuustoimijoiden kanssa tiivistyvän yhteistyön myötä sylinterihuollolla on positiiviset kasvunäkymät”.