Metsäkoneurakointi

KONEOSAPALVELU ON SOLMINUT YHTEISTYÖSOPIMUKSEN BLACK BRUININ KANSSA

Koneosapalvelu on tarjonnut monipuolisen hydrauliikka- ja varaosatuotteiden valikoiman sekä hydrauliikkahuoltopalvelut metsäkoneyrittäjille jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Toukokuussa 2019 valikoima täydentyy suomalaisilla Black Bruin -rotaattoreilla ja riipukkeilla. Koneosapalvelu on mukana Proforest-tapahtumassa Haapavedellä 3.-4.5. esittelemässä rotaattoreita ja muita metsäkoneurakoinnin avaintuotteita.

Black Bruin harvesterirotaattoreiden kokonaispalvelu Kopalta

Yhteistyösopimus Black Bruinin kanssa tuo Koneosapalvelun kolmen toimipisteen myyntivalikoimaan harvesterikäyttöön soveltuvat radiaalimäntätekniikkaa hyödyntävät hydraulirotaattorit sekä harvestereiden jarruriipukkeet. Myös kyseisten tuotteiden varaosat saa jatkossa Koneosapalvelun kautta. Vilppulan hydrauliikkahuolto palvelee Black Bruin-tuotteiden huoltotarpeissa, joten asiakkaille on tarjolla myynnin, varaosien ja huollon kokonaispaketin.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Koneosapalvelu edustaa edelleen myös Baltrotors-rotaattoreita. Black Bruin täydentää tarjontaa harvestereihin soveltuvilla tuotteilla.

Koneosapalvelu Proforest -metsäalan tapahtumassa

Proforest-osastollaan (nro D7) Koneosapalvelu esittelee Black Bruin rotaattorin RH3016, 2-jarruisella H-085 riipukkeella ja rotaattorin BBR 08HD, H-074 riipukkeella. Lisäksi osastolta löytyy Kopa -kantavat telat ja kaksi uutta kyseisiin teloihin sopivaa telakiristinmallia, Vahva-kahmareita, Baltrotorsin rotaattoreita, Oregon-sahalaippoja ja -ketjuja, metsäkonetelojen huolto-osia sekä kuormatraktorikäyttöön soveltuva Dala-tielana.

Koneosapalvelun laajennushanke hyvässä vauhdissa

Tuotevalikoiman kehittämisen lisäksi Koneosapalvelu satsaa voimakkaasti myös toimitiloihin. Vilppulaan parhaillaan nouseva uudisrakennus etenee aikataulussa. Laajennusosa valmistuu vuoden 2019 lopussa tuoden Koneosapalvelun käyttöön uutta toimitilaa noin 2700 m². Uuteen tilaan sijoitetaan hydrauliikkakorjaamo, myymälä, toimisto ja varasto. Perustamisurakassa tehdään parhaillaan anturavaluja ja uudisrakennuksen runko alkaa nousta paikoilleen toukokuussa.