Metsäkoneurakointi

Metsä Kokkonen Oy: Nuorten yrittäjien tulevaisuudenusko on luja

Hyvin harvoin törmää metsäkonealan yritykseen, jolla jo alusta lähtien on todella hyvät edellytykset menestyksekkääseen toimintaan. Tervolalainen Metsä Kokkonen Oy on sellainen. Yhtiön avainhenkilöstöstä löytyvät kaikki nykypäivän menestyvän yritystoiminnan osa-alueet. Vai mitä sanotte tästä yhdistelmästä?

Metsä-Kokkonen Oy
Juha, Samuli, Juho-Heikki ja Henri Kokkonen. Kolme ensimmäistä vastaavat nyt Metsä-Kokkonen Oy:n toiminnasta. Kirvesmieheksi opiskeleva Henrikin mielii metsään. Nyt hän ajaa konetta silloin kun opiskelulta aikaa jää. Perheestä löytyy tulevaisuuden tekijöitä vielä lisääkin, kaikkiaan poikia on viisi ja metsäala tuntuu kiinnostavan nuorempiakin.

Perheyrityksen osakkaina ovat alle 20-vuotiaat metsäkonekoulun käyneet korjuutyön osaajat Samuli ja Juho-Heikki Kokkonen, Samuli tämän vuoden Taitaja –ammattitaitokisassa metsäkoneenkäytön SM-pronssia voittanut tulevaisuuden tekijä. Kolmas osakas on poikien isä, yrittäjätaustainen ja päätoimeltaan Tervolan Sahan puunhankinnasta ja korjuusta vastaava hankintamies ja sahauksen tekninen kehittäjä.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.