Metsäkoneurakointi

Koneosapalvelu Kuopiossa kaksi uutta myyjää ja uutena palveluna hydrauliikan huoltokäynnit

Koneosapalvelun Kuopion toimipisteeseen on lisätty myynnin ja hydrauliikan teknisen tuen resursseja loppuvuonna 2021. Markus Seppänen aloitti teknisenä myyjänä marraskuussa ja Riku Stenroth syyskuussa. Koneosapalvelu tarjoaa nyt Kuopion seudulla sekä liikkuvan kaluston että teollisuuden asiakkaille entistä monipuolisempaa hydrauliikan asiantuntemusta. Palvelutarjontaan on lisätty huoltokäynnit asiakkaiden kohteissa Kuopion toimipisteestä käsin.

Markus Seppänen
Markus Seppänen nimitettiin tekniseksi myyjäksi marraskuussa 2021.

Hydrauliikan huolto Seppäsen erikoisosaamista

Teknisenä myyjänä marraskuussa aloittanut Markus Seppänen on työskennellyt aikaisemmin hydrauliikan huoltoasentajana yhdeksän vuoden ajan. Metsäkoneasentajan koulutuksen suorittanut Seppänen on tehnyt monipuolista työtä mm. putkistojen ja letkuasennelmien valmistuksen ja hydraulikoneikoiden kokoonpanon parissa. Tuttua työtä on myös hydraulikomponenttien, kuten pumppujen, moottoreiden, venttiilien ja paineakkujen, huollot ja korjaukset.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Kokeneena asentajana Markuksen työnkuvaan kuuluukin luontevasti myyntityön lisäksi asiakkaiden luona tapahtuvat vianetsintä- ja huoltokäynnit. Markus tarjoaa myös hydrauliikkaan ja ohjausjärjestelmiin liittyvää teknistä tukea.

Riku Stenroth toinen tuore vahvistus

Riku Stenroth nimitettiin tekniseksi myyjäksi Kuopion toimipisteeseen pari kuukautta Seppästä aikaisemmin syyskuussa 2021. Rikulla on yli 14 vuoden kokemus myynnistä, ostoista ja logistiikasta hydrauliikkatuotteiden parissa. Uusien myyjien lisäksi Kuopion myymälässä palvelevat tutut teknisen kaupan moniosaajat Pekka Räsänen ja Tapio Halonen.

Neljän teknisen myyjän vahvuisella Kuopion toimipisteellä on toki entiseen tapaan käytettävissään vankka hydrauliikka- ja sylinterihuollon, voimansiirron korjaamon, konepajan ja nosturitarkastajien tuki Koneosapalvelun päätoimipaikasta Vilppulasta.

Riku Stenroth
Riku Stenroth nimitettiin tekniseksi myyjäksi syyskuussa 2021.

Kuopion myymälätiloja uudistettu

Uusien kasvojen lisäksi myös Koneosapalvelun myymälässä on uutta ilmettä. Myymälätilaa on järjestelty avarammaksi ja kalusteita on uusittu. Letkupajan toimintoja on kohennettu, ja varastotiloja muokattu logistiikan sujuvoittamiseksi. Jatkuva kehitystyö sekä asiakaspalvelun että työturvallisuuden parantamiseksi kuuluu Koneosapalvelun ydinarvoihin.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Koneosapalvelu Kuopio, Saaristokatu 5
Pekka Räsänen, myymäläesimies 044 771 715
Tapio Halonen, tekninen myynti 050 525 3533
Markus Seppänen, tekninen myynti ja huolto 040 354 9551
Riku Stenroth, tekninen myynti 040 523 2508

Myymälä on avoinna arkipäivisin klo 7.30–16.30. Tervetuloa!