Metsäteollisuus

SAGA mukana MasterChef Suomi -ohjelman yhteistyökumppanina

Metsä Tissuen SAGA-brändi on MasterChef Suomi -ohjelman virallinen yhteistyökumppani keväällä 2022. Metsä Tissuen ruoanvalmistukseen ja leivontaan käyttäviin biohajoaviin ja kompostoituviin paperituotteisiin erikoistunut SAGA valmistaa tuotteita sekä kuluttaja-markkinoille että ammattikeittiöihin.

”Yhteistyö MasterChef-ohjelman kanssa sopii SAGAlle erinomaisesti. Maailmanlaajuinen, tunnettu formaatti huokuu laadukkuutta ja kilpailijoiden käyttöön kelpaavat vain parhaat mahdolliset tuotteet. Tuotteemme täyttävät niin ammattilaisten kuin vaativimmankin kotikokin kriteerit ja onkin jännittävää nähdä miten kilpailijat selviävät erilaista tehtävistä ja haasteista”, kertoo SAGAn markkinointipäällikkö Ninja Mielonen.

MasterChef on maailman tunnetuin ruokaohjelma, jossa taitavat amatöörikokit kisaavat toisiaan vastaan herkullisissa haastetehtävissä ruoka-alan ammattilaisten tuomaroidessa aikaansaannoksia. MasterChef Suomi 2022 -kaudella tuomareina toimivat Kari ”Kape” Aihinen sekä ruokamaailmasta tutut huippunimet Henri Alén ja Helena Puolakka.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Ohjelmayhteistyön myötä MasterChef-kilpailijoilla on käytössään laaja valikoima SAGA-tuotteita ohjelman aikana. Tuotteet ovat esillä ruokavarastossa ja jokaisella kokkauspaikalla. Luontaisen tuotenäkyvyyden lisäksi yhteistyö näkyy monipuolisesti mainonnassa koko kevätkauden ajan.

”Ohjelman kautta SAGA saa tuotenäkyvyyttä juuri oikeassa kohderyhmässä ja oikeanlaisessa ympäristössä. Vastuullisuus on SAGA-tuotteiden ytimessä, kestävistä ja sertifioiduista raaka-aineista valmistetut uusiutuvat tuotteemme sopivat ohjelmaformaattiin hienosti ja yhteistyö vahvistaa samalla SAGAn tunnettuutta ja brändimielikuvan kehitystä”, Mielonen summaa.

Ohjelma alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa tiistaina 15.2. ja 20 jaksoa sisältävä kausi kestää koko kevätkauden. Kahdella ensimmäisellä viikolla nähdään tuplajaksot. Finaalijakso esitetään 21.6.2022.

Lue lisää SAGA-brändistä