Kuljetus

Scania esittelee ensimmäisen Scania täyssähkökuorma-auton Suomessa maaliskuussa

Scania 25P
Scanian uusi täyssähköinen 25P-malli kiertää Suomessa maaliskuuussa. Mukana kiertueella on myös biokaasukalustoa.

Scanian matka kohti hiilivapaata liikennettä jatkuu. Maaliskuussa Scania Suomi esittelee Scanian sähköautomalliston Suomessa. Scanian Sustainability-kiertueella keskitytään myös muihin vaihtoehtoisiin käyttövoimiin. Mukana kiertueella on myös Scanian tehokkain 410-hevosvoimainen kaasumoottoriversio.

Scania Suomen kestävän kehityksen kiertue kulkee Suomessa 11 paikkakunnalla maaliskuun 8. päivästä alkaen. Kiertueella Scania kumppaneineen kertoo tämän hetken vähäpäästöisen liikenteen mahdollisuuksista ja aamupalaseminaarin aikana myös valotetaan hieman tulevaisuuden näkymiä.

Sähköistyminen ei ammattimaisessa kuljetustoiminnassa synny hetkessä. Latauslaitteet, latausinfrastruktuurin järjestäminen ja sähköisen liikennöinnin suunnittelu on tärkeässä roolissa. Scanian kiertueella aamupalaseminaarissa keskitytään myös näihin sähköistymisen haasteisiin. Aamun seminaariosuudessa latausjärjestelmistä ja latausinfran järjestämisestä kertovat Destia Oy ja Kempower Oyj.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Scanian kaasumoottorit ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja sitkeydestään. Biokaasu liikennepolttoaineen on jo tällä hetkellä erittäin tehokas tapa vähentää liikenteen päästöjä. Scania jatkaa kaasumoottorien kehitystyötä osana matkaa kohti hiilineutraalia liikennettä. Kiertueella mukana on myös biokaasukäyttöinen Scanian G410-malli ja aamupalaseminaarissa kaasuasioiden kehityksestä kertoo Gasum Oy.

Kiinnostuneilla on mahdollisuus osallistua tilaisuuksiin ilmoittautumalla lähimmälle Scania-myyjälle Suomessa.

Koeajossa:

  • Scania P25 B4x2NB Täyssähköinen jakeluauto
  • Scania G410 B6x2*4NB Koukkuvaihtolava-auto kaasumoottorilla