Metsäkoneurakointi

Uutuuspalvelu PONSSE Active Manual opastaa ja ohjaa videoiden avulla

Ponsse Active Manual

Ponsse tarjoaa vastuullisia puunkorjuuratkaisuja asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Ja haluaa olla edelläkävijä myös digitaalisten palvelujen kehittäjänä toimialalla.

Ponsse tuo markkinoille asiakaslähtöisen PONSSE Active Manualin, joka on videoita sisältävä käyttö- ja huolto-ohjepalvelu metsäkoneenkuljettajan päivittäisen työn tueksi.

PONSSE Active Manual on alan suunnannäyttäjä

Visuaalinen PONSSE Active Manual on mobiilissa toimiva käyttö- ja huolto-ohjepalvelu, joka tukee nykyistä käyttö- ja huolto-ohjekirjaa tarjoamalla videoita ohjekirjan rinnalla. Active Manual hyödyttää julkaisuissa uusimpia teknologioita, kuten 3D-mallinnusta, ja se on selkeä, nopea ja helposti saatavilla oleva uutuuspalvelu.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Tänä päivänä ihmiset hyödyntävät ohjevideoita lähes kaikkeen tekemiseen, siksi on luontevaa, että myös metsäkoneen käyttöön liittyvää ohjeistusta on saatavana videoiden muodossa. Videoita voi katsoa ajasta ja paikasta riippumatta internetin välityksellä ja niistä saa tukea päivittäisiin koneen käyttöön liittyviin toimenpiteisiin, kertoo Pinja Aho, Visualisation Specialist, Ponsse Oyj.

Uusi palvelu parantaa metsäkoneenkuljettajan tuottavuutta, kun palvelun sisältämät yleisimmät ohjeet metsäkoneiden käyttöön ja huoltoon ovat nopeasti ja helposti saatavilla. Palvelusta löytyvien videoiden avulla metsäkoneen käyttöaste paranee, kun ohjeet ja tuki ovat saatavilla paikasta ja ajasta riippumatta.

Jatkuvasti päivittyvät sisällöt

Videokirjasto päivittyy jatkuvasti, ja videoita lisätään sitä mukaa kuin niitä valmistuu. PONSSE Active Manual löytyy Applen ja Androidin sovelluskaupoista.