Ajankohtaista

Koivunen Oy kehittää toimintaansa Pohjois-Suomessa

Pohjoisen pitkät etäisyydet paikkakuntien ja talousalueiden välillä ovat haaste Pohjois-Suomen yritystoiminnan kehittymiselle. Tavaran kuljettaminen alueella tapahtuu pääosin maantiekuljetuksina.

Maantiekuljetusten toiminnan varmistamiseksi ja asiakaskuntansa palvelukyvyn parantamiseksi Koivunen Oy on päättänyt nopeuttaa pohjoisen alueella tarvittavien hyötyajoneuvovaraosien, komponenttien, renkaiden ja työkalujen saatavuutta perustamalla niitä varten aluevaraston Ouluun. Varasto mahdollistaa varaosatoimitukset Ouluun ja lähikuntiin jopa samalle päivälle. Oulussa varastoitavien tuotteiden nimikemäärä on aluksi reilut 10 000. Sitä tullaan kasvattamaan tarpeen mukaan kysyntää vastaavaksi.

Pohjois-Suomen raskaankaluston aluepäälliköksi on nimitetty Hannu Anttila. Hänen vastuualueenaan on Pohjois-Suomen myynti ja Oulun toimipisteen toiminnot. Koivusen raskaankaluston myyntitiimiä on myös vahvistettu Oulun toimipisteessä jossa myynnistä vastaavat Helsingin lisäksi Antti Lievonen ja Pasi Huhta. Koivusen kiertävänä myyntiedustajana alueella jatkaa Pekka Luukinen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Oulun n. 2200 neliön toimipiste sijaitsee Oritkarissa.