Metsäkoneurakointi

Finnharvest Oy laajentaa toimintaansa osakekaupalla - Puunkorjuu Kyllönen Oy vahvistaa yhtiön palveluntarjoamaa Itä-Suomessa

Finnharvest Oy, Ponsse kuormatraktori

Pohjois-Savolainen FinnHarvest Oy on ostanut tänään merkittävän osan Puunkorjuu Kyllönen Oy:n osakekannasta. Kuhmolainen Puunkorjuu Kyllönen Oy on vahva toimija Pohjois-Karjalan ja Etelä-Kainuun alueella. Osakekaupan tarkoituksena on laajentaa FinnHarvestin tarjotaan Itä-Suomen alueella ja auttaa yhtiötä kehittämään liiketoimintojaan entisestään. Puunkorjuun Kyllönen Oy:n toiminta jatkuu nykyisissä asiakkuuksissa osana Finnharvestia, eikä henkilöstön osalta tule muutoksia.

- Kotimaisella puunkorjuutoimialalla tapahtuu nyt voimakasta muutosta ja liiketoiminnan kehittymistä. Nyt tehty osakekauppa tukee osaltaan tulevaisuuden kasvu- ja kehityssuunnitelmiamme, toteaa FinnHarvestin toimitusjohtaja Esa Piironen.

FinnHarvest Oy yhdessä Puunkorjuu Kyllönen Oy:n kanssa muodostavat konsernin, jonka henkilöstömäärä on noin 85 ja liikevaihto yli 15 miljoonaa euroa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Puunkorjuu Kyllönen kasvoi yhtiönä sen verran suureksi, että yhden miehen työnä sen hallinnon pyörittäminen on työlästä. Hienoa, että se saa tällä järjestelyllä leveämmät hartiat osana FinnHarvestia, sanoo osakkaana jatkava Jari Kyllönen.

FinnHarvest Oy:llä on myös tytäryhtiön Saksassa FinnHarvest GmbH, joka on aloittanut toimintansa tämän vuoden aikana toimien saksalaisten asiakkaiden suuntaan osana FinnHarvestia.