Tapahtumat

Härmässä jylisee elokuussa - Power Truck Show jo 18. kerran

Valoshow, Power Truck Show 2021

Power Truck Show on kansainvälinen kuljetusmessu- ja autonäyttelytapahtuma koko perheelle, joka on noussut vuosien varrella yhdeksi arvostetuimmaksi kuljetusalan tapahtumaksi Pohjoismaissa. Power Truck Show järjestetään Kauhavan Alahärmässä 12.-13.8.2022, nyt jo kahdeksattatoista kertaa. Power Truck Show ei ole pelkästään kuljetusalan ammattilaisille tarkoitettu messutapahtuma vaan tarjolla on ohjelmaa joka lähtöön suurelle yleisölle.

Kuljetusmessut 2022

Vuoden merkittävin kuljetusalan ammattilaisten kohtaamispaikka on Power Truck Show’n kuljetusmessut. Kuljetusmessuilla esittäytyvät alalla tuotteitaan ja palvelujaan tarjoavat yritykset. Mukana on noin 150 messuosastoa, joten kuljetusalalla toimivat yrittäjät ja työntekijät pääsevät tutustumaan useisiin alan toimijoihin, hieromaan kauppaa ja hoitamaan asiakassuhteita. Messuosastoilla on huomioitu myös tapahtumaan liittyvä viihteellisyys, joten messuosastot ovat panostaneet erityisesti osastojensa monipuoliseen tarjontaan. Power Truck Show’ssa hyöty ja huvi saadaan hienosti yhdistettyä.

Autonäyttely valloittaa

Epävirallinen startti tapahtumalle on torstain rakentelupäivä ja rekkaconvoyn saapuminen Härmään, Powerparkkiin. Pisimmän matkan tapahtumaan tekee Paul Cecil Englannista, joka osallistui viime vuonna ensimmäistä kertaa Power Truck Show’n autonäyttelyyn. Cecil oli heti kerrasta vaikuttunut tapahtumasta sekä upeasta näyttely-ympäristöstä. Autonäyttelyssä ovat mukana sulassa sovussa niin viimeisen päälle rakennetut ja maalatut autot kuin monipuolinen hyötyajoneuvotarjonta veteraaniautoista jenkkirekkoihin ja kaikkeen siltä väliltä. Lisäksi mukana ovat pakettiautot, pick-upit, amerikanautot ja tuningautot. Pienoismallinäyttely löytyy tuttuun tapaan Palace-hallista lauantaina. Lauantai-illan valoshow päättää tapahtuman ja portit sulkeutuvat kello 23.00 taas vuodeksi.

Valtava ohjelmatarjonta

Vuoden 2022 Power Truck Show’ssa on ohjelmaa niin paljon, että yhdessä päivässä ei kaikkeen pysty tutustumaan. Monenlaista hevosvoimien mittelöä on ohjelmapuolella luvassa. Kartingradalla pääsee seuraamaan huippuammattilaisten drifting show’ta katetuista katsomoista. Taitojaan tulevat esittelemään muun muassa Teemu Peltola sekä Eemeli Niemi-Korpi. Drifting Show’n menevästä juonnosta huolehtii Petri ”Puuhis” Lähdemäki. Sebastian Westberg tulee tekemään huimia Freestyle Motocross näytöksiä. Optibeam Truck Pulling Areenalla ovat esittelemässä pullingvetoja muun muassa Härmän oma Team Hot Hunter ja Pitkämäen miehet sekä Team Herlevi ja Pekka Herlevi. Kalustoon pääsee tutustumaan vetojen välissä varikkoalueella. Muita voimia testataankin sitten Suomen Vahvin Mies ja Nainen kisan yhteydessä. Mika Törrö ja Laura Koskenniemi tulevat puolustamaan viimevuotisia mestaruuksiaan.

Muumit, musiikkia ja Miss Power Truck

Lapset viihtyvät Muumien kirjainarvoitusten parissa sekä taikuri Markku Anttilan taianomaisessa show’ssa. U4-alueen ohjelmalavalla tunnelmaa ylläpitää Mika Peltoniemi Orchestra. Muutaman välivuoden jälkeen Miss Power Truck tekee paluun uudistettuna ja uusilla vetäjillä. RC-työkoneet työskentelevät ajajineen U3-alueella. Power Night tuo messupäivien iltoihin vielä huippuartisteja, joten ohjelmaa riittää aamusta myöhäiseen yöhön.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Power Truck Show’ssa on tapahtumaa tapahtuman sisällä.

Power Truck Show järjestetään 12.-13.8.2022 Kauhavan Alahärmässä, huvivaltio Powerparkissa. Luvassa iloinen ja tunnelman täyteinen viikonloppu rennossa tapahtumassa.