Tapahtumat

Kaikkien aikojen suurin Power Truck Show

Härmässä vietettiin elokuun 9.-10. päivä juhlavuotta, kun Power Truck Show järjestettiin jo 15. kerran. Perjantain paria sadekuuroa lukuun ottamatta sää oli aurinkoinen, järjestelyt sujuivat hyvin ja tapahtuma oli kaikkineen erittäin onnistunut. Mukana oli noin 160 kuljetusmessuosastoa ja autonäyttelyssä näytteilleasettajia lähes 500. Myös ulkomailta oli autoja ja vieraita ennätysmäärä. Kävijöitä viikonlopun aikana oli yli 30 000, mikä täytti järjestäjien odotukset.

JiiPee Oy:n Scanialla irtosi iisalmelaiselle J-P Kainulaiselle viritettyjen kuorma-autojen luokkavoitto Truck Pulling-kisassa.

Power Truck Show on ennen kaikkea rentojen kohtaamisten ja hyvän mielen tapahtuma, jossa näytteilleasettajat keskittyvät vieraiden viihdyttämiseen ehkä enemmän kuin uutuuksien esittelyyn tai asiakkaiden hankintaan. Alueella on monin tavoin paljon tuttua. Suunnilleen samat näytteilleasettajat aika lailla samoilla osastopaikoilla ja tietenkin myös paljon edellisvuosinakin nähtyjä autoja. Tämä ei kuitenkaan ole vain huono asia. Tutussa ja turvallisessa ympäristössä on helppo viihtyä ja nauttia tunnelmasta sekä kollegoiden kohtaamisesta. Tapahtuman suosio osoittaa, että konsepti toimii, eikä merkittäville uudistuksille olekaan tarvetta. Toki pientä hiomista vuosittain tapahtuukin.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.