Metsäteollisuus

Merikarvian saha on Metsä Fibren vuoden 2021 turvallisin tehdas

Merikarvian saha

Metsä Fibre Merikarvian saha on valittu Metsä Fibren vuoden 2021 turvallisimmaksi yksiköksi yhtiön neljän sellutehtaan ja kuuden sahan joukosta. Yhtiön turvallisimman tehtaan valinnan perusteena on toimipaikan turvallisuussuoritus oman henkilöstön ja palveluntuottajien tapaturmataajuuden (TRIF) osalta sekä ennakoivan turvallisuustyön toteutuminen (turvallisuushavainnot, turvavartit ja -kierrokset).

Viime vuoden aikana Merikarvian sahalla ei tapahtunut ainuttakaan poissaoloon johtanutta tapaturmaa omalle henkilöstölle, sahan alueella työskenteleville kumppaneille sen sijaan tapahtui yksi poissaoloon johtanut tapaturma. Korjaavat toimenpiteet ja ennakoiva turvallisuustyö olivat hyvällä tasolla.

- Metsä Fibrellä turvallinen työpaikka on jokaisen oikeus. Tavoitteemme on varmistaa, että jokainen fibreläinen ja myös kumppaneidemme henkilöt lähtevät joka päivä työstä terveenä kotiin. Teemme tinkimättömästi työtä turvallisuuden jatkuvan parantamisen hyväksi, ja tämän vuoksi vaadimme vahvaa työturvallisuusosaamista myös toimittajiltamme ja kumppaneiltamme, toteaa Metsä Fibren toimitusjohtaja Ismo Nousiainen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Merikarvian saha sai tunnustukseksi vuoden 2021 hyvästä turvallisuussuorituksesta samovaari, joka on yhtiön Turvallisin tehdas -kiertopalkinto.