Metsäkoneurakointi

Ponssen Ranskan tytäryhtiön toimitusjohtajaksi Jean Sionneau

Jean Sionneau

Ponssen Ranskan tytäryhtiön Ponssé S.A.S:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 20. syyskuuta 2022 alkaen maatalousinsinööri Jean Sionneau. Sionneau vastaa PONSSE-ratkaisujen myynnistä ja palveluista Ranskassa.

Sionneau siirtyy tehtäväänsä Alliance Forêts Boisin palveluksesta, joka tarjoaa metsien hoitoon, myyntiin ja korjuuseen liittyviä asiantuntijapalveluita. Sionneau on toiminut yhtiössä Pierrotonin paikallistoimiston johdossa. Jean Sionneau raportoi Ponsse Oyj:n myynti-, huolto- ja markkinointijohtaja Marko Mattilalle ja hänen sijaintipaikkansa on Labouheyre Lounais-Ranskassa.

- Jean Sionneaulla on laaja ja pitkäaikainen kokemus metsäalalta alkaen aina metsänhoidosta puunhankintaan. Hän on uransa aikana työskennellyt useiden kansainvälisten organisaatioiden kanssa ja olemme iloisia saadessamme joukkoomme kokeneen metsäasiantuntijan, kertoo Ponsse Oyj:n myynti-, huolto- ja markkinointijohtaja Marko Mattila.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Ponssen ranskalainen tytäryhtiö Ponssé S.A.S. on perustettu vuonna 1995 ja sen nykyinen toimitusjohtaja Clemént Puybaret siirtyy Ponsse Oyj:n vaihtokoneiden myyntipäälliköksi.

Gondrevillen lisäksi Ponssé S.A.S:lla on huoltopalvelukeskukset Keski-Ranskassa Peyrat le Chateaussa ja Lounais-Ranskassa Labouheyressä sekä kahdeksan sopimushuoltokumppania. Ranskan lisäksi yhtiö vastaa Belgian, Luxemburg ja Sveitsin (ranskankielinen alue) myynnistä. Vuosittain Ranskassa korjataan erityisesti sahateollisuuden tarpeisiin noin 50 miljoonaa kuutiota puuta.