Puutavara-autoilu

Heta Nordlund: Lähihoitajasta puutavara-auton kuljettajaksi

Porilainen Heta Nordlund meni peruskoulun jälkeen lähihoitajakouluun ja työskenteli useamman vuoden vanhusten palvelutalolla, kunnes alanvaihto alkoi pyöriä mielessä vuonna 2019. - Hoitoalalla oli kolmivuorotyö ja huono palkka. Isäni on puutavara-autonkuljettaja, ja olen ollut hänen kyydissään, joten ala ei ollut täysin vieras. Niinpä sitten hain Winnovalle.

Heta Nordlund, Volvo puuauto
Heta Nordlund aloitti merikarvialaisella Kotirannalla puutavara-autonkuljettajana toukokuussa. Yrityksen kaikki neljä puuautoa ovat Volvoja, - Eikä varmaan muita ole tulossakaan, Heta naurahtaa. Hänen nykyinen työkalunsa on vuoden 2017 mallia, mutta vaihtuu uuteen syksyllä.

Kuljetusala oli pyörinyt Nordlundin mielessä jo aiemminkin. Peruskoulun jälkeen logistiikka-ala oli hänellä toisena vaihtoehtona, mutta vielä silloin polku vei toisaalle. Winnovaltakin hän sai pakit kahdesti, mutta lopulta kolmas kerta sanoi toden vuonna 2020.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.