Metsäkoneurakointi

Ponssen Venäjän tytäryhtiön toimitusjohtaja vaihtuu

ponsse venäjä

Ponssen Venäjän tytäryhtiön, OOO Ponssen, toimitusjohtaja vaihtuu. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Jaakko Laurila siirtyy Ponsse-konsernissa muihin tehtäviin ja uutena toimitusjohtajana aloittaa Mihail Menshikov.

Ponsse on 28. kesäkuuta 2022 annetulla tiedotteella ilmoittanut allekirjoittaneensa kauppakirjan OOO Ponssen koko osakekannan myynnistä venäläiselle OOO Bison -yhtiölle. Prosessi kaupan loppuunsaattamiseksi jatkuu, mutta kauppa ei vielä ole saanut venäläisviranomaisten hyväksyntää. Viive on aiheutunut 8. syyskuuta 2022 Venäjällä voimaan tulleesta asetuksesta, joka liittyy ulkomaalaisomisteisten yhtiöiden myynnin hyväksyntäprosessiin.

Ponsse pyrkii saattamaan OOO Ponssen myynnin päätökseen mahdollisimman nopeasti Venäjän viranomaisten lupaprosessista riippuen. Yhtiö on aiemmin tiedottanut pyrkivänsä saattamaan myynnin päätökseen kuluvan tilikauden kolmannen neljänneksen loppuun mennessä. Ponssen Venäjän vienti- ja palvelutoiminnot ovat olleet keskeytyneitä 2. maaliskuuta 2022 alkaen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

OOO Ponssen uusi toimitusjohtaja Mihail Menshikov on aiemmin toiminut OOO Ponssen palveluksessa varatoimitusjohtajan tehtävässä ja on ollut OOO Ponssen johtoryhmän jäsen.