Metsäkoneurakointi

Profi-harvesterien myynti Suomen Työkoneelle

Profi 54 harvesteri

Seinäjoella toimiva Suomen Työkone Oy on sopinut ruotsalaisen Profi Production Ab:n kanssa heidän tuotteiden myynnistä, huollosta ja varaosatoiminnoista Suomessa ja Virossa.

Profi 54 harvesterimalli tulee täydentämään Suomen Työkone Oy:llä jo edustuksessa olevan Rottne Ab:n metsäkonemallistoa. Profi sopii kokonsa puolesta erinomaisesti pienimmän ja keskikokoisen Rottne harvesterimallin väliin.

Profi metsäkoneiden historia alkaa 1990-luvulta Suomesta, koneita tehtiin silloin Keski-Suomessa Muuramessa Nokka tuotemerkin alla. 2000-luvun alkupuolella koneiden nimi muuttui Profiksi ja vuonna 2005 niiden valmistus siirtyi Nivalaan. Vuonna 2017 Profin tuoteoikeudet osti ruotsalainen Profi Production Ab, joka on valmistanut ja kehittänyt koneita edelleen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Finnmetko 2022-näyttelyn jälkeen alkanut yhteistyö johti siihen, että nyt Profi harvesterit palaavat takaisin Suomen markkinoille, jossa on jo olemassa vanhaa asiakaskuntaa ja vahva konekanta.

Profi 54 on keskikokoinen 6-pyöräinen harvesterimalli, joka sopii niin harvennuksille kuin päätehakkuulle. Kone on valmistettu tunnetuista komponenteista, koneen ohjaamo ja rungot tulevat Suomesta. Koneen mittalaite Technion täyttää Suomalaisten metsäyhtiöiden standardit. Nosturi ja harvesteripää tulevat Kesla Oy:ltä.

Suomen Työkone Oy:llä on Rottne malliston lisäksi muitakin edustuksia kuten, SP:n-, Waratahin- ja Log Maxin harvesteripäät. Lisäksi varuste-edustuksina ovat Dasa –mittalaitteet, Pewagin telat ja ketjut samoin kuin Nordic Tractionin Clark-telat ja Ofa-ketjut.