Metsäkoneurakointi

Epec laajentaa Pohjois-Amerikkaan

Suomalainen teknologiayhtiö Epec avaa uuden toimipisteen Milwaukeehen, Yhdysvaltoihin, edistääkseen yhteistyötä Pohjois-Amerikassa sijaitsevien asiakkaiden kanssa.

Epec Pohjois-Amerikkaan

Epecin asiantuntijat auttavat ratkaisemaan haasteita työkone- ja hyötyajoneuvojen elektroniikan, ohjausjärjestelmien, ohjelmistosuunnittelun, järjestelmäsuunnittelun sekä näiden toteutuksen kanssa. Uusi toimipiste aloittaa toimintansa tammikuussa 2023.

- Haluamme tukea alueen konevalmistajia alalla vallitsevan teknologiamurroksen avaamissa mahdollisuuksissa, liittyen esimerkiksi sähköistymiseen, ohjausjärjestelmiin, avustaviin toimintoihin, tiedonsiirtoratkaisuihin, vastuullisuuteen, ympäristövaikutusten minimointiin, päästöjen vähentämiseen ja tulevaisuuden teknologioihin, sanoo Epecin toimitusjohtaja Jyri Kylä-Kaila.

Jyri Kylä-Kaila

- Pohjois-Amerikan asiakkaat panostavat yhä enemmän tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Tavoitteemme on tukea työkoneiden ja hyötyajoneuvojen valmistajia (OEM:iä ja Tier1:iä) seuraavan sukupolven äärimmäisen tehokkaiden, automatisoitujen ja nollapäästöisten koneiden ja ajoneuvojen kehittämisessä. Epec on toiminut Pohjois-Amerikan markkinoilla vuodesta 2008 lähtien ja aiomme tulevaisuudessa investoida uusiin teknologioihin tälle markkinalle.

Epec tuotteet

Liiketoiminnan kehityspäällikkö Vesa Ala-Mutka käynnistää toiminnan Milwaukeessa tammikuussa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Odotan innolla toimiston avaamista Pohjois-Amerikkaan. Euroopassa näkemämme teknologiamurros on melko samankaltainen Pohjois-Amerikassa, ja uskon, että meillä on hyvä tarjooma, joka tukee pohjoisamerikkalaisia asiakkaita eri segmenteillä. Lisäksi tämä on hyvä uutinen samalla aikavyöhykkeellä sijaitseville olemassaoleville asiakkaillemme, parantaen yhteistyömahdollisuuksiamme.

Vesa Ala-Mutka
Epec toimipisteet kartalla
Epec Oy:n toimipisteet.