Metsäkoneurakointi

Epec vastaa kiihtyvään teknologiamurrokseen rekrytoimalla useita osaajia

Liikkuvien työkoneiden ja hyötyajoneuvojen toimiala on parhaillaan historiansa suurimmassa teknologiamurroksessa. Uudet energiaratkaisut kuten sähköistyminen ja vetyteknologia, kuljettajaa avustavat järjestelmät ja autonomiset toiminnot, tiedonsiirtoratkaisut, toiminnallinen turvallisuus ohjausjärjestelmissä, ohjelmistot ja tietoturvavaatimukset lisäävät merkittävästi strategisia tuotekehitysinvestointeja Epecin työkone- ja hyötyajoneuvoasiakkailla globaalisti. Vastuullisuus, kestävän kehityksen haasteet, ympäristövaikutusten minimointi ja resurssien käytön vähentäminen elinkaaren aikana edellyttävät uudenlaista yhteistyötä ja innovatiivisia ratkaisuja toimialalla.

Epec, Ponsse EV1

Teknologiamurroksessa vahvasti mukana oleva suomalainen teknologiayhtiö Epec avaa uuden rekrytointikampanjan, jonka tavoitteena on löytää lisää asiantuntijoita yritykseen. Epec rekrytoi Suomen toimipisteisiinsäyhteensä yli 20 uutta työntekijää vuoden 2023 aikana. Yhtiöllä on toimistot Suomessa Seinäjoella, Tampereella, Turussa ja Kuopiossa, Kiinassa Shanghaissa sekä vuoden 2023 alusta Yhdysvalloissa Milwaukeessa. Yhtiöllä on asiakkaita ympäri maailmaa, esimerkkinä mm. Ponsse, Metso Outotec, Cargotec, Sandvik, Husqvarna ja Liebherr.

- Meneillään oleva teknologiamurros on avannut Epecille uusia ja laajenevia markkinoita ja kasvu on ollut viime vuosina hyvää, kertoo Epecin toimitusjohtaja Jyri Kylä-Kaila.

Jyri Kylä-Kaila

- Tarvitsemme lisää henkilöstöä tekemään maailmaa muuttavaa teknologiaa tulevaisuuden työkoneisiin. Epecin toimittamat ratkaisut ovat tulevaisuudenkestäviä ja mahdollistavat koneen päivitykset ja uudistamiset myös käytön ja elinkaaren aikana. Ratkaisujen edut perustuvat järjestelmien räätälöitävyyteen, skaalautuvuuteen ja sopeutuvuuteen. Työkoneiden ja hyötyajoneuvojen järjestelmät kehitetään läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Epec tekee läheistä yhteistyötä myös tutkimuslaboratorioiden ja oppilaitosten kanssa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Epec toimittaa työkoneiden ja hyötyajoneuvojen valmistajille järjestelmäratkaisuja sähköistämiseen, automaatioon ja digitalisaatioon. Epec kehittää ja valmistaa elektroniikkaa ja ohjelmistoja; Epecin tuotteita ovat esimerkiksi ohjausyksiköt, näytöt, sensorit, tehonjakoyksiköt ja telematiikkayksiköt.

Kasvavan kysynnän vuoksi Epec avaa uuden rekrytointikampanjan tammikuun ajaksi. Kampanjassa on tehtäviä pääasiassa erilaisiin tuotekehitys-ja ohjelmointitehtäviin. Epecin henkilöstöpäällikkö Riikka Rajala avaa kampanjan sisältöä:

- Asiantuntijoista on kova kysyntä ja haluamme menestyä rekrytoinneissa. Tärkeimpänä työnhakijoita vetävänä tekijänä Epecillä on huippumielenkiintoinen työ. Meillä pääsee tekemään teknologiaa globaalien asiakkaiden valmistamiin työkoneisiin ja hyötyajoneuvoihin, kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja sekä vaikuttamaan oleellisesti esimerkiksi koneiden ympäristöystävällisyyteen. Muita tärkeitä tekijöitä ovat muun muassa joustavat etätyömahdollisuudet, Epecin positiivinen yrityskulttuuri, kilpailukykyiset edut sekä hyvät työskentelyolosuhteet. Seinäjoelle rakentuu parhaillaan uusi, moderni ja vastuullinen tehdas, joka tarjoaa henkilöstölle huippuluokan työolot ja kehitysympäristöt. Myös muut toimipisteet ovat hyvin moderneja ja sijainniltaan teknologian kehityksen näkökulmasta keskeisellä paikalla.

Riikka Rajala