Metsäkoneurakointi

Epec ostaa Bram Engineersin Hollannista

Suomalainen teknologiayhtiö Epec Oy on hankkinut omistukseensa hollantilaisen Bram Engineers B.V:n. Yhtiöt ovat allekirjoittaneet kauppakirjan, jonka mukaisesti yritys siirtyi Epecin omistukseen 1.11.2023 alkaen.

Yrityskaupan taustalla on Bramin ja Epecin pitkäaikainen yhteistyö. Bram ja Epec ovat tehneet arvokasta yhteistyötä toimittaen tuotteita ja palveluita työkonevalmistajille useiden vuosien ajan. Yritysosto mahdollistaa tulevaisuudessa entistä laajemmin ohjelmistoihin, sähköistymiseen, autonomisiin järjestelmiin sekä ohjausjärjestelmiin liittyvien ohjelmistokehitys- ja järjestelmäsuunnittelupalveluiden ja tuotteiden tarjoamisen asiakkaille.

Yritysosto on Epecin kasvustrategian mukainen. Epecin toimitusjohtajan Jyri Kylä-Kailan mukaan Epec on aktiivisesti hakenut laajentumismahdollisuuksia Eurooppaan.

- Bram Engineersin hankinta on meille tärkeä strateginen kehitysaskel, ja pystymme yhdessä tukemaan sekä Bram Engineersin että Epecin Euroopan asiakkaiden liiketoimintaa entistä paremmin. Epecin asiakkaat eivät hae ainoastaan korkean teknologian tuotteita vaan myös palveluita, joiden avulla he pysyvät työkoneiden kehityksen ja valmistuksen kärjessä, Kylä-Kaila kertoo.

Jyri Kylä-Kaila

Tuotteiden ja palveluiden tarjooma kehittyy

Jyri Kylä-Kaila kertoo yrityskaupan vahvistavan molempien yritysten asiakaspalvelua.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Bram Engineers on tunnettu korkeatasoisesta palvelustaan, minkä ansiosta heidän liiketoimintansa integrointi Epecin toimintaan tulee olemaan sujuvaa, Kylä-Kaila uskoo. – Meillä on asiakkaidemme kanssa meneillään useita projekteja liittyen muun muassa räätälöityihin tuotteisiin, mikä avaa myös Bram Engineersin asiakkaille uusia yhteistyömahdollisuuksia.

Ponsse-konserniin kuuluva Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut vaativissa olosuhteissa toimivien työkoneiden ja hyötyajoneuvojen kehittyneeseen elektroniikkaan ja ohjelmistoihin, sähköisen voimansiirron järjestelmiin sekä avustaviin ja autonomisiin
järjestelmiin. Vuoden 2023 alussa Epec laajensi toimintaansa Yhdysvaltoihin ja perusti toimiston Milwaukeen. Yhtiöllä on lisäksi myyntiin ja asiakastukeen keskittyvä toimisto Kiinassa, sekä jälleenmyyjäverkosto ympäri maailmaa.