Puutavara-autoilu

Autojen varustelu säilyy Nurmi Hydraulicsin tärkeänä osana

Jokaiselle nousutelisellä autolla ajaneelle tuttu Telikarhu on tuote, jonka myötä silloinen R. Nurmi Oy 1960 – ja –70 lukujen taitteesta alkaen kasvoi maamme johtavaksi kippi- ja puutavara-autojen päällirakentajaksi. Auto-osasto teki silloin peräti kaksi kolmasosaa yhtiön koko liikevaihdosta.

Nurmi Hydraulics
Nurmi Hydraulics aloitti Sisun komponenttien valmistuksen loppukesällä. Mobile-osaston vetäjät Jarmo Toivonen ja Jouko Norva seuraavat osavalmistusta.

Kippisylinterien valmistajanakin tunnettu Nummi-Pusulan Ikkalassa toimiva yhtiö, nyt nimeltään Nurmi Hydraulics Oy, on viimeisen viidentoista vuoden aikana erikoistunut isoihin, halkaisijaltaan jopa 700 mm:n ja useita tonneja painaviin hydraulisylintereihin. Niiden valmistajana se on ykkönen Skandinaviassa ja merkittävä tavarantoimittaja kaikkialle maailmaan. Autojen varustelu on kuitenkin yhä ja vastaisuudessakin olennainen osa liiketoimintaa.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.