Metsäkoneurakointi

John Deere Forestryn Riikka Vesalle "Työyhteisön hyvä tyyppi"-stipendi

John Deere Forestry Oy:n tamperelaiselle Market Analyst Riikka Vesalle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Riikka Vesa

Stipendiä esittivät John Deere Forestry Oy:stä Marketing and Communications Manager Anne Kastarinen, Manager Dealer Sales Channel development Sami Kulmala, Pricing Analyst Risto Kämäräinen, Sales Support Specialist Kalle Seppi, Product Marketing Manager Niko Solopuro, Communications Specialist Elina Suuriniemi, Product Marketing Manager Sakari Suuriniemi ja Vice president WW Forestry Timo Ylänen lisäksi Riikan kollegat.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Riikka on idearikas innostuja ja viiltävän terävä analyytikko samassa persoonassa. Hän ryhtyy hyvällä sykkeellä tuumasta toimeen ja auttaa muita aina kun siihen tarjoutuu tilaisuus. Riikka on työpaikan hengennostattaja, joka tuo terveisinä kahvipöytään niin pullapitkot kuin metsäalan polttavimmat puheenaiheet.

Riikka hoitaa erinomaisesti paitsi työnsä niin on osoittanut aktiivisuutensa myös monissa aktiviteeteissa varsinaisen työn ulkopuolella. Hyvänä esimerkkinä tulee mieleen John Deere Uutiset, joka on ollut vakiokamaa John Deeren pikkujouluissa jo varmaan reilun 10 vuoden ajan. Eli hyvin pureksittua ja esitettyä sisäpiirin huumoria omasta toiminnastamme, jota ei kukaan ulkopuolinen pystyisi toteuttamaan.

Riikka on aivan viimeisen päälle tiimipelaaja.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.