Puutavara-autoilu

Ammattitutkinnon merkitys ja arvostus kasvaa jatkuvasti

- Tällaisessa projektissa ei oikeastaan voi puhua pelkästään koulutuksesta ja kouluttautumisesta, tässä on kyse osaamisen kehittämisestä monella eri tasolla. Näin kiteytti oppisopimuskoordinaattori Sune Sunabacka Pietarsaaren oppisopimustoimistosta kolmen Pietarsaaren seudun kuljetusliikkeen koulutusprojektin annin virallisessa päätöstilaisuudessa.

koulutus
Kolmen kuljetusliikkeen kehitysprojektin päätöstilaisuuteen marraskuussa ehti mukaan runsaat kaksikymmentä koulutukseen osallistunutta.

Molander Transport Ab:n, B&J Kanckos Ab:n ja Kuljetusliike H. Widjeskogin kuljettajat ovat kolmen vuoden aikana vieneet läpi JAKK:n ja Pietarsaaren oppisopimustoimiston kanssa laajan ammatillisen koulutusohjelman. Reilut kaksikymmentä yritysten kuljettajaa sai marraskuussa todistuksen osaamisestaan ja koko ammattitutkinnon tai oman suoritealansa osatutkinnon suorittamisesta.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.