Kuljetus

Scania esittelee uuden digitaalisen kojelaudan

Osana merkittävää kuorma- ja linja-autoja koskevaa turvallisuusmääräysten muutosta Scania tuo markkinoille modulaarisen, toimintoja integroivan digitaalisen kojelaudan, joka sisältää lukuisia uusia turvallisuusominaisuuksia. Digitaalinen Smart Dash -kojelauta viitoittaa tietä uusille digitaalisille palveluille, lisää turvallisuutta ja parantaa Scanian asiakkaiden ja kuljettajien käyttökokemusta.

Digitaalinen Smart Dash -kojelauta keskusnäytöllä

  • Tarjoaa kuljettajille ja ajoneuvon omistajille saumattoman päivittäisen digitaalisen tuen yhdessä My Scania-palvelun ja Scania Driver -sovelluksen kanssa
  • Uusi sähköjärjestelmäarkkitehtuuri, joka on EU:n uuden yleisen turvallisuusasetuksen ja YK:n uusien kyberturvallisuusmääräysten mukainen
  • Langattomat päivitykset jopa huippunopeiden 5G-yhteyksien kautta
  • Edistynyt käyttöliittymä: Smart Dash -ratkaisu on olennainen osa Scanian turvallisuusratkaisujen kehitystyötä.

"Smart Dashin julkaisulla otamme merkittäviä muutosaskelia, joilla Scania tarjoaa kuljetusalan tulevaisuuden palveluita", kertoo Scanian kuorma-autotuotannon johtaja Stefan Dorski. "Smart Dash -ajokokemus on konkreettinen osa Scanian tulevaisuuden tarjontaa edistyksellisen digitalisaation, liitettävyyden ja turvallisuuden osalta. Scanian ajoneuvojen ja edistyksellisten digiratkaisujen yhdistelmä tulee tuottamaan erinomaisen premium-tason käyttäjäkokemuksen."

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Smart Dash on kehitetty Scanian räätälöityjen digitaalisien ratkaisujen ja modulaarisen tuotantoperiaatteen mukaisesti. Smart Dash on modulaarinen ratkaisu eri toiminnallisuuksille, mahdollistaen saumattoman toiminnan muiden digitaalisten Scania-ratkaisujen, kuten My Scania-palvelun tai Scania Driver-sovelluksen kanssa.