Metsäkoneurakointi

Stora Ensolla yrittäjyys on kovassa kurssissa

Metsäalan yrittäjyydestä on puhuttu viime aikoina paljon. Millaista yrittäjyys on ja millaista sen pitäisi olla? Onko yrittäjien liiketoimintaosaaminen tarpeeksi hyvää? Osaako yrittäjä muuntua toimintakentän uudistuessa? Voiko metsäalalla edes olla oikeaa yrittäjyyttä, kun pääasiakkaina on vain muutama jättiyritys? Onko asiakas ottanut päätösvallan sopimusyrittäjiensä asioista? Miten alan yritykset pystyvät vastaamaan yhä tiukentuvaan kisaan osaavasta työvoimasta. Siinä muutama yrittäjäkeskustelujen ja -seminaarien ikiaihe viime vuosilta.

Jani Tervamäki ja Mikko Kauppinen
Nokialaisen Jaakko Linesin kuljettaja Jani Tervamäki (vas.) pyörähti talven huimimman lumimyrskyn aikaan ohikulkumatkallaan Stora Enson Etelä-Suomen aluekonttorilla, kuljetusesimies Mikko Kauppisen jutuilla. Jaakko Lines on ajanut Storan Enson ajoja viime kesästä lähtien.

Vaan kuinka asia nähdään metsäyhtiön puunhankintaorganisaatioissa? Mihin yhtiöiden yrittäjäpolitiikka on menossa nyt kun kotimaan puunhankintamäärät kasvavat ja korjuutavoitteiden täyttämiseksi tarvitaan jatkuvasti myös uusia yrittäjiä? Käydään kysymässä.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.