Metsäteollisuus

Metsä Groupin Metsäverkko-mobiili uudistui

Metsä Groupin Metsäverkko-mobiilista on julkaistu uusi versio, jossa metsäsuunnitelma on täysin uudistettu ja sähköinen puukauppakin onnistuu kokonaan mobiilisovelluksella. Jatkossa mobiilisovelluksesta löytyvät samat päätoiminnot, jotka ovat Metsäverkon selainversiossa.

Metsä Groupin metsäverkko-mobiili

Uudistuneessa mobiilisovelluksessa metsäsuunnitelman käytettävyyttä on kehitetty, ja se on nyt helppokäyttöinen ja havainnollinen. - Metsäsuunnitelma sopii kaikenlaisille metsänomistajille, olipa sitten aloittelija tai jo pitkälle metsäasioihin perehtynyt, kertoo kehityspäällikkö Mikko Lumperoinen.

Mobiilisovelluksen metsäsuunnitelmassa tieto avautuu kerroksittain. Käyttäjä voi edetä siinä syvemmälle oman osaamisensa ja mielenkiintonsa mukaan. Puukaupan ja metsänhoitotarjouksen hyväksyminen on uudessa Metsäverkko-mobiilissa suunniteltu täysin mobiilikäyttäjän näkökulmasta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Jatkossa mobiilisovellukseen on luvassa uusia ominaisuuksia säännöllisesti, sillä kaikki Metsäverkossa tapahtuva kehitys tuodaan myös mobiilisovellukseen. Esimerkiksi uudistettuun metsäsuunnitelmaan on tulossa lisää ominaisuuksia. Aiemmasta versiosta tutut omat muistiinpanot ja toimenpiteiden merkitseminen valmiiksi puuttuvat vielä, mutta ne ovat tulossa mobiilisovellukseen myöhemmissä päivityksissä.

Uudistuneeseen Metsäverkko-mobiiliin kirjautuminen vaatii vahvan tunnistautumisen, mutta ensimmäisen kirjautumisen jälkeen se toimii salasanalla tai esimerkiksi sormenjälkitunnistautumisella. Mobiilisovelluksen voivat ottaa käyttöön Metsä Groupin omistajajäsenet sekä muut metsänomistajat ja se on kaikille käyttäjille maksuton.

Mobiilisovelluksen uudistustyössä on hyödynnetty Metsä Groupin omistajajäsenistä koostuvalta kehittäjäyhteisöltä ja omalta henkilöstöltä saatua palautetta. - Tavoitteenamme on ollut kehittää palvelua asiakaslähtöisemmäksi ja tuoda mobiiliversioon selainversion sähköisen asioinnin ominaisuudet, toteaa Mikko Lumperoinen.