Kuljetus

KESLA-autonostureiden huoltoverkosto laajenee

Oululainen Pekant Oy on erikoistunut kevyen ja raskaan kaluston huoltoihin, korjauksiin, katsastuksiin ja varaosamyyntiin. Vuonna 2007 perustetun perheyrityksen valikoimaan KESLA-nostureiden huolto ja varaosat olivat luonnollinen lisä.

Pekant Oy, Oulu

- Etsimme Oulun seudulle nosturihuoltopistettä. Saimme asiakkailtamme vinkin Pekantin toiminnasta ja kyvykkyyksistä, ja otimme heihin yhteyttä, kertoo Kesla Oyj:n jälkimarkkinointipäällikkö Reijo Tuononen.

Pekantilla on toimipisteitä Oulun lisäksi Liedossa, Salossa ja Kempeleessä, mutta tässä vaiheessa KESLA-nostureiden huoltoa saa vain Oulun toimipisteessä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Oulun pisteemme huolto on avoinna arkisin klo 6–22 ja lauantaisin klo 8–16. Hätätilanteessa palvelemme reilujen aukioloaikojen ulkopuolellakin, toteaa toimitusjohtaja Leo Juutinen Pekantilta.

- Huoltoa ei tarvitse varata myöskään viikkoja etukäteen, vaan usein aika, hallipaikka ja korjauksen ammattilainen löytyvät jopa samalle päivälle.

Ripeän toiminnan aloittamisen mahdollistaa yli 20 000 varaosan varasto, johon nyt tulevat lisäksi KESLA-nostureiden yleisimmät varaosat. Sellaiset varaosat, joita varastossa ei ole, saadaan Keslalta seuraavaksi päiväksi.

- Meillä on Suomessa nelisenkymmentä KESLA-autonostureiden huoltopistettä, mutta koska Suomi on suuri maa ja markkinaosuutemme merkittävä, on valtuutetuille huoltopisteille tarvetta, Tuononen päättää.