Puutavara-autoilu

Autoyhtymä Härkönen Oy Puumalasta on Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:n Vuoden 2023 Kuljetusyritys

Autoyhtymä Härkönen Oy:llä on pitkät puunajo perinteet vuodesta 1969 asti. Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:n jäsenenä yritys on ollut jo vuodesta 1977. Omistajana on tällä hetkellä Jani Härkönen, mutta toimintaan taustalla osallistuu edelleen myös Janin isä Toivo Härkönen.

Autoyhtymä Härkönen

Yrityksen selkeänä päätoimialana on raakapuun kuljettaminen, jota maansiirtopuoli tukee erinomaisesti. Kalustomäärä yrityksellä on lisääntynyt vuosikymmenien saatossa. Tällä hetkellä käytössä on kuusi puutavarayhdistelmää, sora-auto sekä kaivinkone. Asiakkaana on ollut pääasiassa UPM Oyj ja Autoyhtymä Härkönen onkin Puumalan ja Juvan UPM:n alueyrittäjä.

Autoyhtymä Härkönen

Autoyhtymä Härköselle on tärkeää asiakkaan tyytyväisyys, toimintavarmuus ja sovituista aikatauluista kiinni pitäminen. Yrityksen toimintakulttuurista kertoo osuvasti asiakkaan kommentti: ”Toiset puhuvat enemmän, toiset tekevät enemmän. Härköset nimenomaan tekevät enemmän.”

Autoyhtymä Härkönen

Yritys on osallistunut myös Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:n Näkyvyys-hankkeeseen. Heidän puutavara-auto oli näyttävän videon kuvauksissa ja somessa katsojia on ollut kymmeniä tuhansia! 

Toivo Härkönen, Jani Härkönen, Jani Ylälehto, Jarkko Vartiamäki, Kari Palojärvi
Toivo Härkönen ja Jani Härkönen vastaanottivat tunnustuksen MKY ry:n vuosikokouksessa Savonlinnassa 15.4.2023. Palkintoa luovuttamassa SKAL ry:n puheenjohtaja Jani Ylälehto sekä Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:n puheenjohtaja Jarkko Vartiamäki ja toiminnanjohtaja Kari Palojärvi.
Autoyhtymä Härkönen Oy: Puun ajoa Puumalassa