Metsätrans

Tuula Pukkala: Johtaja – kotona vanhempana ja työssä esihenkilönä (osa 2)

Valta on siis tavoitteellista asioihin vaikuttamista. Oman työni rehtorina näen palvelutehtäväksi – autan koulumme opettajia, kasvatusohjaajaa, koulunkäynninohjaajia ja muuta henkilökuntaa tekemään heidän työtään. Rakastan henkilökohtaisesti merkityksien pohtimista, sillä siten koen elämän tarjoavan paljon enemmän syvällisiä kokemuksia, joita tietoisesti haluan kerätä.

Tuula Pukkala

Kun minusta tuli äiti lähes 26 vuotta sitten, olin ollut opettajana joitakin vuosia ja koin, että minulla oli tuhat toinen toistaan kutkuttavampaa unelmaa, joita halusin kokea lasteni kanssa. Minulla oli myös vanhemmuudesta visio, jota olen saanut työstää puolisoni kanssa neljää lastamme kasvattaessamme. Edelleenkin olen sitä mieltä, että vanhemmuus on elämän merkittävin lahja, jossa onnistumista kannattaa tavoitella. Mitä hyvää ja arvostettavaa voi ammentaa omasta kasvuperheestä, mitä haluan tehdä toisin kuin minua hoitaneet tekivät ja mitä viisauksia olen poiminut kirjallisuudesta, keskusteluista ja näkemistäni tai kuulemistani tilanteista?

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.