Tapahtumat

Proforest antaa läpileikkaavan katsauksen siitä, miten metsä- ja konealalla Suomessa juuri nyt menee

Suomen keskeisin metsä- ja konealan tapahtuma Proforest kokoaa jälleen Kalajoen lentokentälle 12.–13.5.2023 alan keskeiset uutuudet ja ajankohtaisimmat puheenaiheet. Miten suomalainen metsäala ja sille elintärkeä konekanta voi poikkeuksellisen maailmantilanteen ja talouskriisin aikana? Vastauksia siihen saa Proforestissa, kahden päivän aikana.

Proforest 2021
Proforest metsä- ja konealan tapahtuma 12. - 13.5.2023 Kalajoella.

Metsäteollisuus on aina ollut Suomen valttikortti ja puu tulevaisuuden materiaali, joten alan tärkeyttä ei voi liiaksi korostaa – varsinkaan nyt, kun omavaraisuuden merkitys on kasvanut. Hyvinvoiva metsäala tarvitsee taustalleen huippuosaajia, laadukkaan konekannan ja kestävään tuotantoon tähtääviä ratkaisuja. Proforest on paikka vahvistaa alan monipuolista verkostoa, mikä tuo taloudellisia ja tuotannollisia hyötyjä kaikenkokoisille toimijoille sekä koko Suomelle.

Messuilla on mainio tilaisuus nähdä Suomen suurimmat metsä- ja konealan toimijat yhdessä paikassa. Tapahtumaan on ilmoittaunut tähän mennessä jo yli 170 näytteilleasettajaa. Joukossa ovat mm. John Deere Forestry Oy, Komatsu Forest Oy, Ponsse Oyj ja Scania Suomi Oy. 

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Näytteilleasettajat esittelevät tuotteitaan, palveluitaan sekä järjestävät työnäytöksiä, joissa raskasta kalustoa ja työvälineitä voi nähdä toiminnassa. Messuosastoilla on paikalla myös yrityksen edustajia kertomassa yritysten tuotteista, palveluista ja innovaatioista.