Metsäteollisuus

Savonlinnalaiselle metsäasiantuntija Esko Laukkaselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsä Groupin savonlinnalaiselle metsäasiantuntija Esko Laukkaselle on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Esko Laukkanen

Stipendiä esittivät Metsä Groupista assistentti tuotanto Tuula Karjalainen, metsäasiantuntija Mikko Kauhanen, piiripäällikkö Jari Makkonen, Local ICT Manager Harri Lehtisyrjä, operaatioasiantuntija korjuu Pauli Pärnänen sekä asiantuntija tuonti ja laskutus Minna Ängeslevä.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Esko on erittäin pidetty asiakkaiden keskuudessa. Hän on luonteeltaan avoin ja helposti lähestyttävä. Pitkä työkokemus Metsä Groupissa eri alueilla on luonut laajan asiakaspohjan, josta Esko pitää hyvää huolta kelloon katsomatta. Yhtälailla Esko huolehtii myös yrittäjien toimintaedellytyksistä. Toimistolla Esko on kantava voima. Jokaiselle riittää huomiota ja huumoria sopivassa suhteessa. Hän on aina valmis auttamaan kollegoita koti- ja työasioissa.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.