Metsäteollisuus

Metsä Groupin Jarno Hoffrenille on myönnetty "Työyhteisön hyvä tyyppi"-stipendi

Metsä Groupin sastamalalaiselle metsäasiantuntija Jarno Hoffrenille on myönnetty ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Jarno Hoffren

Stipendiä esittivät Metsä Groupista metsäasiantuntijat Valtteri Heino, Lauri Juntunen, Juho Kolehmainen, Akseli Sipola ja Jesse Sundelin, piiripäällikkö Pertti Myllymäki ja operaatiopäällikkö Lauri Peevo sekä Metsä-Haliseva Oy:n toimitusjohtaja Sami Haliseva.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Jarno toimii pitkäjänteisesti ja pyyteettömästi uusien metsäasiantuntijoiden perehdyttäjänä. Uudet asiantuntijat saavat Jarnolta apua käytännön ongelmiin sekä tukea myös työssä jaksamiseen ja itsensä johtamiseen. Tämä on erittäin suuri tuki ja apu uusille asiantuntijoille. Hyvällä toiminnallaan Jarno luo ja ylläpitää aitoa metsämieshenkeä, sekä edistää työhyvinvointia. Jarno on vastuullinen ja ottaa kaikki huomioon. Hän tarttuu ahkerasti toimeen ja suhtautuu uusiin asioihin positiivisesti ja tukee siten itseään, työnantajaa sekä työkavereita tavoitteiden saavuttamisessa. Puunkorjuuta tekevän yrittäjän näkökulmasta Jarno hoitaa työnsä kerralla kuntoon sekä reagoi muuttuvissa olosuhteissa vastaan tuleviin haasteisiin nopeasti ja rakentavasti. Tästä muodostuu hyvä yhteishenki, jonka kautta rakentuu myös erinomainen asiakaskokemus, niin kokeneille, kuin uudemmillekin metsänomistajille.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  •  itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.