Metsäteollisuus

Mynämäkeläiselle metsäasiantuntija Arttu Kitolalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsä Groupin mynämäkeläiselle metsäasiantuntija Arttu Kitolalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Arttu Kitola

Stipendiä esittivät Metsä Groupilta metsäasiantuntijat Sakari Aaltonen ja Ville Kallioinen, osaamisen ja markkinoinnin asiantuntija Mikko Kaamanen, metsänhoidon operaattori Anna Miettinen ja piiripäällikkö Jari Mäntylä.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Arttu on ahkera, vastuuntuntoinen ja reilu kaveri muita kohtaan. Yhteisissä tilaisuuksissa hän on mukana aktiivisella asenteella ja luo hyvää ilmapiiriä työyhteisöön. Arttu suhtautuu uusiin haasteisiin ennakkoluulottomasti ja on valmis kehittymään työssään. Hän on työssään osoittanut hyvää metsämieshenkeä ja saa positiivista palautetta sekä asiakaskunnastaan että työyhteisössään.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.