Puutavara-autoilu

Metsatek-päällirakenteet Suomen markkinoille

Viitasaarelainen raskaankaluston myyntiin erikoistunut Osamyynti Trucks Oy on aloittanut yhteistyön latvialaisen, Baltian suurimman puutavara-autojen päällirakentaja Metsatekin kanssa.

Metsatek
Ensimmäinen Metsatekin päällirakentama auto valmistui Kuljetus Strandman Oy:lle, jonka osakkaista toinen omistaa myös Osamyynti Trucks Oy:n. Autoon voi tutustua Kuljetusnäyttelyssä.

- Yhteistyömme on käynnistynyt Suomen markkinoille tulevien tuotteiden suunnittelulla jo viime syksynä. Riikan lähellä sijaitsevalla Metsatekin tehtaalla on juuri valmistunut ensimmäinen Suomeen tuleva auto, johon voi tutustua Kuljetus2023- näyttelyssä yhteisellä osastollamme U319, Metsatek-tuotteiden myynnistä Osamyynti Trucksilla vastaava Niilo Kuulasmaa kertoo.

Metsatek- päällirakenteet on saatavana joko alumiinisellä tai teräksisellä apurungolla, ja myös sermi voidaan valmistaa kummastakin materiaalista, sen mallisena kuin asiakas sen haluaa. Rakenteissa käytetään perinteisiä, yleisesti käytössä olevia komponentteja, mikä takaa asiakkaalle nopean varaosien saatavuuden.

Metsatek päällirakenne

Metsatek-tuotteisiin kuuluvat myös nosturintelineet ja teräsrakenteiset puutavarapankot sekä kiinteällä, että irrotettavalla tolpalla.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Vahvuutena uudella tuotteella Suomen markkinoilla on asiakaslähtöinen, yksilöllinen toteutus, nopea toimitusaika ja hieman yleistä markkinatasoa edullisempi hinnoittelu, Kuulasmaa toteaa.

Metsatek nosturiteline