Puutavara-autoilu

Yksissä tuumin tulevaisuuteen

Kiikoislaisen autoilija Sami Koiviston kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus viime vuoden loppupuolella oli perheelle luonnollisesti äärimmäinen järkytys, mutta heti yrityksen perustajan poismenon jälkeen hänen tyttärensä Jonna Serko, Julia Koivisto ja Janina Koivisto päättivät yhdessä äitinsä Sari Helmisen kanssa jatkaa kommandiittiyhtiön pyörittämistä. - Kuolinpesällä on pari vuotta mahdollista jatkaa aiemmalla yhtiömuodolla, joten meidän ei tarvitse kiireellä ja hätiköiden tehdä pitkälle tulevaisuuteen vaikuttavia päätöksiä, Sari Helminen kertoo.

Sami Koivisto Ky, Arttu Kopalainen, Julia Koivisto, Janina Koivisto, Sami Hakala, Jonna Serko, Paul Serko.
Sami Koivisto Ky:n Arttu Kopalainen, Julia Koivisto, Janina Koivisto, Sami Hakala sekä Jonna ja Paul Serko Power Truck Show`ssa torstai-iltana 10.8.2023. Taustalla vasemmalla yrityksen Scania R660 vuodelta 2021 joka jäi viimeiseksi Sami Koiviston tekemäksi ja oikealla uusin, Scania R770 vm. 2023, joka on laitettu yrityksen perustajan, Sami "Taata" Koiviston muistoa kunnioittaen.

Julia Koiviston puoliso Arttu Kopalainen hoitaa tätä nykyä toimitusjohtajan pestiä, mutta samalla hänen vastuullaan on autojen huolto, sekä jonkin verran myös puun ajamista. Julia on lähihoitajana, mutta tekee vapaa-ajallaan kaluston huoltotöitä ja autojen pesuja hallilla.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.