Tapahtumat

Power Truck Show ylsi kaikkien aikojen ennätyksiin

Power Truck Show’ta vietettiin jo yhdeksättätoista kertaa 11.-12.8.2023 Alahärmän PowerParkissa. Sää suosi tapahtumaa koko viikonlopun ajan ja kävijöitä oli tänä vuonna ennätykselliset 34 000.

P. Björk Transport

Tapahtumassa oli mukana noin 150 kuljetusmessuosastoa, jossa ammattilaiset tapasivat nykyisiä asiakkaitaan ja saivat uusia kontakteja. Autonäyttelyssä oli tänä vuonna ennätysmäärä erilaisia maalattuja, teipattuja ja rakennettuja ajoneuvoja, joita oli yhteensä 600. Myös pienoismallinäyttelyssä oli ennätysmäärä autoja esillä, noin 110.

Autonäyttelyn haastajaluokan voitti Sami Koivisto Ky Sastamalasta. Super Truck luokan voitti Kuljetus M. Hahka Oy Vöyriltä. Koko autonäyttelyn parhaaksi eli Best in Show autoksi valittiin pietarsaarelainen P. Björk Transport Ab. Power Truck Show’ssa järjestäjänä toimineen edesmenneen Mikko Nukalan sekä Kuljetus Nukalan kunniaksi maalattu ja rakennettu auto Kustom King sai näyttelyssä paljon huomiota. Tänä vuonna jaettiinkin ensimmäistä kertaa Mikko Nukalan muistopalkinto, joka kantaa nimeä Kustom Kunkku. Palkinto myönnettiin Mika Auviselle, joka on tehnyt kuorma-autojen kustomointia tunnetuksi niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Kustom King, Kuljetus Nukala Oy

Myös tieliikennekäytössä olevat kuorma-autot ottivat kisaa toisistaan tractor ja truck pulling kisan yhteydessä. Nostoteliluokan voitti Jaakko Linna Sievistä ja telivetoluokan voitti Harri Maaninen Mattilanperältä.

Mika Auvinen
Mika Auvinen.

Ensi vuonna Power Truck Show’ta vietetään jo kahdettakymmenettä kertaa 9.-10.8.2024 Alahärmässä, Powerparkissa.