Puutavara-autoilu

Pyhtääläiselle puutavara-autonkuljettaja Hannes Koskenkorvalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Vehkalahden Metsäkuljetus Oy:n pyhtääläiselle puutavara-autonkuljettaja Hannes Koskenkorvalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Puutavara-autonkuljettaja Hannes Koskenkorva, Vehkalahden Metsäkuljetus Oy

Stipendiä esittivät ANM-kuljetus Oy:n työnjohtaja Anniina Törrönen, Kuljetusliike Aho & Nuutinen Oy:stä toimitusjohtaja Harri Aho ja hallituksen puheenjohtaja Janne Nuutinen sekä Vehkalahden Metsäkuljetus Oy:n puutavara-autonkuljettaja Sara Metsänen ja toimitusjohtaja Jari Metsänen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Hannes on erittäin itseohjautuva ja auttavainen kaveri työympäristössä. Hän auttaa aina työkaveria ongelman sattuessa. Hannekseen voi luottaa isoimmissakin tehtävissä. Hän sietää paineita, on kärsivällinen ja mukautuva. Hannes on sitoutunut työntekijä, moniosaaja ja hyvä verkostoituja. Hän ottaa asioista itse selvää ja osaa toimia itsenäisesti.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.