Tapahtumat

Koko perheen konepäivät

Etelä-Savon Koneyrittäjät ry järjesti elokuun 12. päivä koko perheen konepäivät Mikkelin raviradalla. Maksuttomassa tapahtumassa pääsi tutustumaan maarakennus- ja metsäkoneisiin sekä traktoreihin. Esillä oli oikeastaan kaikki maamme metsäkonemerkit ja myös maarakennuskoneiden sekä traktoreiden merkit olivat kohtuullisen mukavasti nähtävillä.

Etelä-Savon konepäivät
Näyttely oli järjestetty raviradan takakaarteeseen ja tallialueelle.

Koneyrittäjien Kimmo Hokkanen kertoi, että tavallaan tapahtuma sai alkunsa muutamia vuosia sitten järjestetystä Kinnarin Konekarkelot-markkinoista. Tällöin Mikkelin kaupungin Kinnarin alueen yrittäjät esittelivät tuotteitaan ja palveluitaan lähialueen ihmisille. Tapahtuma oli varsin suosittu ja kun korona kunnolla hellitti, niin tapahtumaa laajennettiin, jos nyt ei ihan valtakunnalliseksi, niin ainakin ylimaakunnalliseksi. Näytteilleasettajien houkutteleminen tapahtumaan oli alkuun hieman tahmeaa, mutta varsin pian alan toimijat huomasivat tapahtuman erityisluonteen ja päättivät tulla mukaan.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.