Puutavara-autoilu

Luumäkeläiselle puutavara-autonkuljettaja Jani Leinolle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Kuljetusliike Aho & Nuutinen Oy:n luumäkeläiselle puutavara-autonkuljettaja Jani Leinolle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Jani Leino

Stipendiä esittivät ANM-kuljetus Oy:n työnjohtaja Anniina Törönen, Kuljetusliike Aho & Nuutinen Oy:stä toimitusjohtaja Harri Aho, hallityöntekijä Ari Kuutvuori, hallituksen puheenjohtaja Janne Nuutinen ja kuljetuskoordinaattori Anna Pekkanen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Jani osaa itseohjautuvasti huolehtia ja hoitaa alueensa puiden kuljetuksen. Hän joustaa aina tarvittaessa työtehtävissään. Jani toimii myös erittäin tärkeänä linkkinä työnjohdon ja työntekijöiden välillä. Hän on erittäin vastuuntuntuinen työntekijä, joka on myös reilu ja rehti omia työkavereitaan kohtaan. Jani hoitaa työtehtävänsä erittäin tunnollisesti ja tarkasti. Hän on erittäin pidetty henkilö niin vapaa-ajalla kuin työaikana.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.