Metsäkoneurakointi

Virtolaiselle maanmuokkausyrittäjä Hannu Savilahdelle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

KT-Metsä Oy:n virtolaiselle maanmuokkausyrittäjä Hannu Savilahdelle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Hannu Savilahti

Stipendiä esittivät KT-Metsä Oy:stä työnjohtajat Janita Ahonen ja Antti Sorsa sekä franchising-yrittäjät Jukka Kniivilä ja Jaakko Tiitta ja UPM-Kymmene Oyj:stä metsäasiakasvastaava Atte Vartiamäki.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Hannu toimii erittäin lujalla työmoraalilla maanmuokkauksien parissa. Hannulle ensiarvoisen tärkeää on, että kauden työt tulee tehtyä ajallaan ja kunnollisesti. Hän suunnittelee työjärjestyksen itse sekä järkevöittää niin, että se ei aiheuta turhaa ajelua sekä kustannuksia. Hannu soittaa ja pyytää aina lisätietoja työmaista, jos niistä on jotain kysyttävää mikä mieltä askarruttaa. Hannu muistaa aina kysyä, että riittäähän myös muille tekijöille töitä ja kertoo rehellisesti, jos työtaakka omalla kohdalla on käymässä liian raskaaksi. Hannun legendaarisimpia lausahduksia on "tuijottakaa te siellä konttorilla tietokonetta ja antakaa minun olla metsässä, täällä minä tiedän mitä minä teen! Hänelle on aina mukava vastata puhelimeen, koska tietää, että Hannu soittaa aina asiasta. Palaute on aina rakentavaa, tulevaisuuteen tähtäävää sekä kehittävää.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.