Metsäkoneurakointi

Sampo-Rosenlew hakee metsäkoneiden varaosaliiketoiminnan kehittäjää

Sampo-Rosenlew Oy:llä on 150-vuotinen historia koneen rakennuksen ympärillä. Nykyään Sampo-Rosenlew on tunnettu sekä leikkuupuimureistaan että metsäkoneistaan. Sampo-Rosenlew on osa maailmanlaajuista Mahindra&Mahindra –konsernia. Yhtiön tuotteista 90 prosenttia menee vientiin Pohjoismaihin sekä Keski- ja Itä-Eurooppaan.

Sampo-Rosenlew

Nyt Sampo-Rosenlew vahvistaa metsäkoneiden varaosapalveluaan ja hakee palvelukseensa aktiivista varaosamyynnin ammattilaista tai sellaiseksi aikovaa. Tehtävässä pääsee kehittämään Sampo-Rosenlewin metsäkonevaraosamyynnin toimintoja yhdessä asiakkaiden, jälleenmyyjien, huoltopisteiden ja Sampo-Rosenlewin metsäkonetiimin kanssa. Uudessa tehtävässä valittu henkilö tulee vastaamaan metsäkonevaraosamyynnin tavoitteellisesta kasvusta, varaosatoimintojen tavoitettavuuden sekä toimivuuden kehittämisestä, aktiivisesta yhteydenpidosta jälleenmyyjiin ulkomailla ja Suomessa huoltopisteisiin sekä loppuasiakkaisiin ja yhteistyön koordinoinnista tuotekehityksen, tuotannon ja jälkimarkkinoinnin kanssa. 

Tukena tehtävässä on Sampo-Rosenlewin metsäkonetiimin ja jälkimarkkinoinnin ammattilaiset, jotka tarjoavat perehdytyksen sekä jatkuvan tuen. Haettavalta henkilöltä odotetaan luontaista asiakaspalvelua, kykyä kommunikoida suomeksi ja englanniksi, halua kehittää uusia toimintatapoja varaosa- ja huoltotoimintojen markkinoinnissa, kokemusta raskaskonevaraosamyynnistä, kiinnostusta kaupalliseen ja tekniseen työhön, sekä halua oppia uutta. Metsäkoneiden tuntemus lasketaan eduksi.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Toimipaikka sijaitsee Sampo-Rosenlewin tehtaalla Porissa. Työ sisältää matkustamista sekä Suomessa, että muuallakin Euroopassa.

Hakemukset voi lähettää sähköpostilla sami.seppala@sampo-rosenlew.fi 15.11.2023 mennessä. Liitä hakemukseesi CV sekä palkkatoive.

Lisätietoja:

myyntipäällikkö Ahti Sormunen, +358 40 0346 650

huoltoinsinööri Teijo Kuusisto, +358 40 6528 462

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy