Metsäteollisuus

UPM Metsän Seppo Vesalaiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

UPM Metsän tamperelaiselle asiakasvastaava Seppo Vesalaiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Seppo Vesalainen, UPM Metsä

Stipendiä esittivät UPM Metsästä metsätalouden suunnittelupäällikkö Maria Herva, metsänhoidon tuotepäällikkö Ella Kaivola, henkilöstöasiantuntija Katja Kilpinen, kehityksen järjestelmäasiantuntija Paavo Lyytikäinen, viestintäpäällikkö Virpi Mäenanttila, projektipäällikkö Mikko Nivala ja maksuliikenneasiantuntija Sari Uotila.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Seppo luo positiivisuutta ja iloista asennetta ympärilleen. Ja hänellä on myös äärimmäisen taitava kyky luoda keskustelua aina huomioiden kaikki mukanaolijat. Hän pitää yllä hyvää ja avointa keskustelukulttuuria niin kahvitauoilla kuin työssänsä. Seppo järjestää ja osallistuu innokkaasti erilaisiin tapahtumiin. Olisi aika paljon tylsempää ilman Seppoa!”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.