Metsäteollisuus

Kiteeläiselle metsäasiakasvastaava Vesa Tolvaselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

UPM Metsän kiteeläiselle metsäasiakasvastaava Vesa Tolvaselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Vesa Tolvanen

Stipendiä esittivät UPM Metsän metsäasiakasvastaavat Ville Astikainen, Marko Hannonen, Tuomo Hirvonen, Tomi Ikonen, Arto Ikäkoivu, Toivo Kukkonen, Perttu Kärki, Tommi Mankinen, Ilari Musta, Harri Mäkelä, Pohto Saikkonen, Seppo Sorjamaa ja Janne Viljakainen, metsäasiakaspäällikkö Markus Häikiö, metsäasiantuntijat Maarit Hämäläinen ja Mauri Korhonen, lakipalveluasiantuntija Minna Ikonen, yritysvastaavat Miikka Kortelainen ja Leo Pykäläinen, metsätalouspäällikkö Panu Mielonen, toimitusvastaava Kalle Minkkinen ja metsäneuvoja Simo Salminen, Nälkäviulu Oy:n yrittäjä Anssi Nykänen ja metsänhoidon operaatioasiantuntija Johannes Ojala, Rajaforest Oy:n operaatioasiantuntija Jenni Mustonen, hallituksen puheenjohtaja Matti Mustonen ja operaatiovastaava Heikki Uuksulainen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Vesa on avulias ja aidosti kiinnostunut työkaverien kuulumisista ja asioista. Hän on myös hyväntahtoinen ja aina hyvällä tuulella. Vesa on tarkka ja toimelias sekä antaa asioille aina kaikkensa (110% lasissa). Hän on rohkeasti innovatiivinen ja kuuntelee työkavereiden arjen haasteita, pyrkien auttamaan niissä. Vesalta saa kysyttäessä neuvoa asiaan kuin asiaan. Hän onkin yksi työporukkamme parhaista työn ’’opastajista’’. Persoonana on hän myös välitön, läsnä oleva ja helposti lähestyttävä. Vesa on uransa aikana toiminut esimerkillisesti ja vastuullisesti jokaisessa työtehtävässään. Hän motivoi positiivisella asenteellaan ja huumorintajullaan kollegoita tekemään työnsä paremmin. Vesa omaa erinomaiset ongelmanratkaisutaidot haastavimpiinkin työtehtäviin. Omalla työllään hän on parantanut työyhteisön yhteistyön ja yhteishengen kehittymistä. Hän omaa korkean ammattitaidon ja osaa iloita onnistumisista. Vesa on rehdin ja luotettavan metsämieshengen perikuva.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.