Metsäkoneurakointi

Alftaprodukter jatkaa metsäkonevalmistusta Alftassa – PlantMax-istutuskoneita toimitettu viisi kappaletta

ÖSA-nostalgiatapahtuman alueella sijaitseva yritys Alftaprodukter vietti 30-vuotissyntymäpäiviään avoimien ovien merkeissä. Alftaprodukter on johtava mobiilihydrauliikan ratkaisujen toimittaja, ja se on sertifioitu FR2000:n mukaan, Certified Excellence -kumppani Bosch Rexrothin kanssa ja Mobile Technology Center Parkerille.

Plantmax-istutuskone
Plantmax-istutuskoneita on asennettu Eco Log- ja Ponsse-kuormatraktoreiden päälle, jo toimitetut viisi konetta ovat ajossa Ruotsissa, Brasiliassa, Kanadassa ja Uudessa-Seelannissa.

Yritys on toimittanut metsäkoneiden varaosia vuodesta 1993 ja on vuosien varrella kertynyt vahvaa osaamista liikkuvan hydrauliikan rakentamiseen ja ohjaukseen. Alftaprodukter on ollut mukana PlantMax-projektin alusta lähtien aktiivisena kumppanina, ja MidiFlex-metsä-äkeen toimittamisen lisäksi kehittänyt ohjausjärjestelmää ja kehittänyt konseptiin sähkö-, hydrauliikka- ja pneumatiikkaratkaisuja.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.