Tapahtumat

Koneagriassa 17200 kävijää

Maa- ja metsätalousammattilaisten vuoden tärkein tapahtuma KoneAgria 2023 kokosi kolmen päivän aikana 12. – 14.10.2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen ennätysmäärän 425 alan tuotteita ja palveluja esittelevää yritystä. Kävijämäärä kasvoi 17 % edelliskerrasta ja tapahtumassa vieraili yli 17 200 ammattilaista.

TMK, Robert Kurki, Koneagria 2023

Tunnelma tapahtumassa oli hyvä ja alan ammattilaiset saivat paljon arvokasta tietoa ja ideoita oman yritystoimintansa kehittämiseen. - Olemme hyvin tyytyväisiä tapahtumaan ja saamamme palaute on ollut erittäin positiivista. Tarjontaa on ollut paljon ja alan ammattilaiset ovat viihtyneet. Kokemusten vaihto on ollut erityisen tärkeää maanviljelijöille ja kontaktien solmiminen tärkeää sekä yritysten edustajille että kävijöille. Viljelijän työ on aika yksinäistä, joten tällaisen tapahtuman merkitys on suuri. Vaikka haastava kasvukausi on takana, olen kohdannut tapahtumassa pelkästään iloisia ihmisiä, kertoo näyttelyjohtaja Henri Honkala ProAgria Tapahtumilta.

KoneAgria 2023 on viljelijöiden oma tapahtuma, johon osallistui tänä vuonna enemmän pieniä ja keskisuuria yrityksiä sekä merkkejä omilla osastoillaan. KoneAgriassa oli tänä vuonna runsaasti yrityksiä, jotka tarjosivat tuotantopanoksia ja muita ratkaisuja maa- ja metsätalouden kehittämiseen. Farmitin yhteisosastolla 12 yritystä esitteli suomalaisen maatalousalan tuotantopanoksia ja palveluita. - Farmitin osastolla vieraili oikeanlaisia kävijöitä ja kauppa kävi hyvin. Yritykset tekivät paljon tarjouksia ja saivat tilauksia, kertoo markkinointipäällikkö Antti Pesonen Farmit Website Oy:stä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Agritek esitteli osastollaan traktoreita, puimureita, ajosilppureita ja muita työkoneita. Osastolla oltiin tyytyväisiä KoneAgriaan. - Osallistuminen KoneAgriaan oli oikea ratkaisu. Tapahtumassa oli vilkasta ja koneet kiinnostivat. Kävijät olivat investointeja suunnittelevia ja tilan toimintaa kehittäviä asiakkaita. Tapahtuma oli kaupallisesti myös hyvä. Meille oli juuri nyt tärkeätä päästä lähelle asiakkaita, sillä olemme voimakkaasti kehittämässä Agritekin toimintaa. Tämän vuoksi oli tärkeätä, että uudet kauppiaat kohtasivat asiakkaita, maahantuoja kuuli palautetta ja päästiin keskustelemaan asiakkaiden kanssa. Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä tapahtumaan, kertoo Agritekin toimitusjohtaja Mikko Marttila.

KoneAgria on joka toinen vuosi järjestettävä tärkeä maa- ja metsätalousalan ammattilaisten tapahtuma. KoneAgria 2023 -näyttelyn järjesti 12. – 14.10.2023 ProAgria Tapahtumat Oy:n toimeksiannosta Suomen Messut Oyj Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Seuraavan kerran KoneAgria järjestetään 16. – 18.10.2025 Tampereella.