Tapahtumat

Nokian Renkaat lanseeraa ensimmäisen uutta Flexforce VF -teknologiaa hyödyntävän testivoittaja-traktorinrenkaan ja flotaatiorenkaan Agritechnica-messuilla marraskuussa

Nokian Renkaat tuo markkinoille maataloustöiden tehostamiseen suunnitellun Nokian Tyres Soil King VF -traktorinrenkaan, joka vie suuritehoisten traktorien suorituskyvyn pellolla ja maatalouden tiekuljetuksissa uudelle tasolle. Kyseessä on ensimmäinen rengas, joka hyödyntää ainutlaatuista Nokian Tyres Flexforce® VF-rengasteknologiaa. Flexfortce VF -mallistoa täydentää uusi flotaatiorengas Nokian Tyres Float King VF, joka on suunniteltu suuren kuljetuskyvyn perävaunuille ja säiliövaunuille. Nokian Renkaat lanseeraa rengasuutuudet maatalousalan konemessuilla Agritechnicassa, jotka järjestetään Hannoverissa 12.–18.11.2023.  

Nokian renkaat

Nokian Tyres Flexforce® on täysin uudenlainen rengasteknologia, jossa vahva rakenne ja korkea joustavuus luovat yhdessä markkinoiden tehokkaimman XXL-kokoisen kuviokontaktin maahan. Tämä parantaa renkaan energiatehokkuutta.

Teknologiaa hyödyntävä uutuus Nokian Tyres Soil King VF voitti kilpailijansa puolueettomassa suorituskykytestissä, jossa rengas osoitti luokkansa parhaan suorituskyvyn pellolla ja maatalouden tiekuljetuksissa. Renkaan luisto on vähäisempää, polttoaineenkulutus matalampaa ja tunnissa käsiteltävä peltoala suurempi kuin kilpailijoilla. Testin suoritti kansainvälisesti arvostettu Saksan Maatalousyhdistys DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft).

Niin ikään Flexforce-teknologiaa käyttävä Nokian Tyres Float King VF -rengas on sekin osoittanut tehonsa. Suuren kuljetuskyvyn perävaunuille ja säiliövaunuille suunnitellun renkaan kelluvuus ja pito ovat osoittautuneet poikkeuksellisen tehokkaiksi haastavissa maaperäolosuhteissa.

Vähemmän polttoainetta, enemmän työtehoa

Jotta pitkistä työpäivistä saisi kaiken irti, työskentelyn tehon ja mittakaavan kasvattaminen on tärkeää tämän päivän viljelijälle. Tehokkuusvaatimusten myötä myös maatalouskoneita on pystyttävä käyttämään entistä tuottavammin, matalammilla kustannuksilla ja myös ympäristöä säästäen. 

- Flexforce VF -teknologian edistyksellinen design ja premium-luokan ominaisuudet vastaavat viljelijöiden meille esittämiin toiveisiin, kertoo Nokian Renkaiden tuotepäällikkö Tero Saari.

- Testitulokset osoittavat selvästi, että Nokian Tyres VF -renkaat säästävät polttoainetta ja parantavat työtehoa. On hienoa julkistaa rengasteknologia, josta on hyötyä viljelijöiden päivittäisessä työssä.

Tarjolla hybridielämys: tutustu maataloustöiden maailmaan uudella tavalla

Agritechnica-messut kokoaa maatalouskoneiden valmistamisen ammattilaiset saman katon alle ja tarjoaa näkymiä maatalousalan tulevaisuudesta. 

Nokian Renkaat tarjoaa messuosastollaan hybridielämyksen, jossa kävijä pääsee tutustumaan maatalousrenkaiden ja -töiden maailmaan täysin uudella tavalla. Osastolla on luvassa tuotedemonstraatio, joka vie messuvieraat niin lähelle aitoja työskentelyolosuhteita, kun se on messuhallissa mahdollista. 

Uudet Flexforce VF -tuotteet ovat esittelyssä osastolla. Lisäksi tarjolla on kattavasti tietoa muusta valikoimasta, joka sisältää maatalousrenkaita traktoreihin, perävaunuihin ja säiliövaunuihin sekä myös pyöräpaketteja. 

- Eri tuotteemme täydentävät toisiaan: renkaat, pyöräpaketit ja Nokian Tyres IntuituTM -älyrenkaat. Osastollamme esitellään myös Intuitun tulevia toiminnallisuuksia!, paljastaa Nokian Renkaiden tuotepäällikkö Matthew Crocker.

Agritechnicassa tavataan!

Nokian Raskaiden Renkaiden EVP Manu Salmelle Agritechnican kohokohta on alan ammattilaisten tapaaminen.

- Odotamme innolla, että pääsemme esittelemään kehitystyömme tuloksia, Salmi kertoo.

Nokian Renkaiden osasto 20B12 sijaitsee hallissa 20. Nokian Renkaiden tuotteita voi lisäksi bongata useilta muilta osastoilta, joilla esitellään uusimpia traktoreita, perävaunuja ja säiliövaunuja. Tällaisia ovat esimerkiksi Fendtin ja Valtran osastot hallissa 20. 

- Ammattilaisiin ja heidän työnsä vaatimuksiin tutustuminen on aina ollut Nokian Renkaiden tapa toimia, Manu Salmi kertoo. - Tarpeen tullen emme epäröi vetää kumisaappaita jalkaan ja suunnata pellolle tai metsään – sinne, missä työt tehdään.