Kuljetus

Uusiin Renault Trucks tilauksiin huolto- ja korjaussopimus huoltosopimuksen hinnalla

Renault Trucks tarjoaa uusiin T, T High sekä C-sarjan tehdastilauksiin Excellence huolto- ja korjaussopimuksen Reference -huoltosopimuksen hinnalla. Kampanja on voimassa uusiin kuorma-autotilauksiin 31.1.2024 asti.

Renault Trucks

Renault Trucksin Excellence -huolto- ja korjaussopimus sisältää ajoneuvon huollot huoltosuunnitelman mukaan ja tarvittavat korjaukset. Tällä taataan ajoneuvon tuottavuus kaikissa tilanteissa.

- Kokemukset Renault Trucks T, T High ja C malliston kanssa ovat niin hyviä, että voimme luvata sopimustason korotuksen kaupan päälle. Asiakas tekee Reference huoltosopimuksen uuteen kuorma-autotilaukseensa vähintään 36kk ajaksi, ja saa tällä huoltosopimuksen hinnalla suoraan Excellence huolto- ja korjaussopimuksen 36kk ajaksi, Volvo Finland Ab:n Renault Trucks myyntijohtaja Juha Mattila sanoo.

Juha Mattila

- Asiakkaiden hyvän palautteen rohkaisemana olemme lähteneet tarjoamaan Excellence sopimusta Referencen hinnalla. T, T High ja C-sarjan autot on todettu toimiviksi ja kustannustehokkaiksi tuotteiksi. Tarjoamallamme sopimuskorotuksella kustannustehokkuus paranee entisestään, Mattila täsmentää.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Excellence sopimuksella ajoneuvo on kaikissa tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla käytettävissä asiakkaan liiketoimintaan. - Mielenrauhaa tuo se, kun huolto- ja korjauskustannukset ovat tiedossa pitkälle tulevaisuuteen. Samalla avaamme etäyhteydet, jotta voimme optimoida kuorma-auton huoltotarpeet, jälkimarkkinajohtaja Tommy Lindholm sanoo.

Tommy Lindholm

Excellence -huoltosopimus sisältää täysin asiakkaan ajoihin räätälöidyn huolto-ohjelman sekä kuorma-auton korjaukset. - Etäyhteyden avulla pystymme suunnitteleman huoltokäynnit vielä paremmin kuin ennen. Etäyhteyksin varmistetaan kuorma-auton paras mahdolinen käyttöaste, Lindholm jatkaa.

Renault Trucksin Excellence huoltosopimuksen avulla ajoaika maksimoituu ja kuorma-auto pysyy aina huippukunnossa, jotta kuljetusyritys voi keskittyä varsinaiseen yritystoimintaansa.

Uudet T ja C-sarjat 2024: Digitalisointi lisää turvallisuutta ja parantaa kuljettajan hyvinvointia

Uusi sopimuskampanja koskee T- ja C-sarjoja: Renault Trucks T-sarja soveltuu esimerkiksi kaukokuljetuksiin useilla eri päällirakenne vaihtoehdoilla. Myös C-sarja on moneen kuljetusalaan taipuva kuorma-auto, josta saa rakennettua esimerkiksi maansiirto- tai puuauton.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Uudistuksina tänä vuonna julkistetussa mallistossa muun muassa seuraavat:

  • Uusi digitaalinen mittaristo
  • Uusi monipuolisempi monitoimikosketusnäyttö, jossa uusi käyttöliittymä
  • Uusi ergonomisempi ohjauspyörä
  • Uudelleen sijoitettu vakionopeussäädin, radion ohjauspainikkeet ja sivunäytön ohjauspainikkeet
  • Laajemmat päällirakenteen ohjausmahdollisuudet
  • Mahdollista varustaa auto induktiolaturitasolla