Kuljetus

Scania Suomen vaihtoautokeskus muutti Kouvolaan

Scania Suomi keskitti vaihtoautotoiminnot erilliseen vaihtoautokeskukseen jo useampi vuosi sitten. Vaihtoautokeskus on sijainnut Helsingissä pääkaupunkiseudun Scania-keskuksen yhteydessä. Tulevana maanantaina, 4.12.2023 vaihtoautokeskuksen toiminnot aloittavat uusissa tiloissa Kouvolan Scania-keskuksen yhteydessä.

Kouvolan Scania-keskus
Kouvolan Scania-keskuksen tontti on iso ja tarjoaa vaihtoautoille erinomaiset tilat.

Piha-alue palvelee paremmin

Kouvolan Scania-keskuksen tontti on iso ja tarjoaa vaihtoautoille erinomaiset tilat. Myös vaihtoautokeskuksen päällikkö Tomi Iso-Kuortti ja Scania-myyjä Timo Kauppinen saivat itselleen nykyaikaiset konttoritilat Kouvolasta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Piha-alue on aivan erinomainen. Kaikki vaihtoautot saadaan hyvin esille ja jos haluaa käydä katsastamassa autovalikoimaa, niin tänne on helppo tulla, kertoo vaihtoautopäällikkö Tomi Iso-Kuortti.

Timo Kauppinen ja Tomi Iso-Kuortti, Scania
Timo Kauppinen ja Tomi Iso-Kuortti palvelevat asiakkaita jatkossa vaihtoautokeskuksen uusissa tiloissa Kouvolassa.

Sijainti keskem­mällä Suomea parantaa logis­tiikkaa

Kouvolan liikenneyhteydet parantavat vaihtoautoihin liittyvää logistiikkaa. Koska Kouvolaan on keskitetty lähes koko Scania Suomen organisaation vaihtoautovalikoima, on uuden keskuksen saavutettavuus monessa suhteessa parempi.

- Autonsiirtäjille Kouvolasta on hyvät junayhteydet koko Suomeen. Jos tuo vaihtoauton vaikka Pohjois-Suomesta, pääsee täältä kätevästi junalla takaisin, kehuu vaihtoautomyyjä Timo Kauppinen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Uusi vaihtoautokeskus on jo aloittanut toimintansa ja lähes kaikki ajoneuvot ovat jo siirretty Kouvolaan. Virallisesti keskuksen toiminta alkaa maanantaina 4.12.2023. Lisäksi Kouvolan Scania-keskuksella vietetään perinteistä joulupuuropäivää tiistaina 12.12.

- Tervetuloa tutustumaan erinomaiseen vaihtoautovalikoimaamme ja moikkaamaan meitä tänne Kouvolaan, toivottavat Tomi ja Timo.